Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss už nechce čakať na zázrak. Využil svoje kontakty, problémovú achilovku by mohla vyriešiť 3D technológia

Vladimír Weiss ml. toho od začiatku októbra veľa nenahral, rozdielového muža ŠK Slovan vyradil zo zostavy zápal achillovej šľachy.

20.11.2023 05:40
799856263 Foto: ,
Vladimír Weiss sa na trávniku neobjavil už dlhšie.
debata (1)

V bratislavskom klube hľadajú pomoc pre tvorcu hry aj mimo Slovenska, keďže domáci lekári si s jeho zranením nevedia dať rady.

Silné bolesti v oblasti achilovky sa rozhodol riešiť Weiss mladší na britských ostrovoch. Ako informoval Nový čas, koncom minulého týždňa sa vybral do Londýna, kde mal absolvovať vyšetrenie u špecialistu.

SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan Klaksvík Čítajte viac Weiss s hlavou v smútku: Vladovi nevieme pomôcť, ako otca ma to trápi dvakrát viac. V Slovane už skúšajú všetko

Kontakty na odborníkov v tejto oblasti získal Weiss počas jeho pôsobenia v Manchestri City či Glasgow Rangers. Súčasťou vyšetrenia bola aj špeciálna diagnostika na 3D skeneri a konzultácia a ďalšej liečbe.

Samotný hráč nechcel svoj výlet do anglickej metropoly komentovať, no potvrdil, že za účelom liečby sa chystá čoskoro vycestovať do českého Brna.

SR futbal NL 12. kolo Slovan Košice BAX Čítajte viac Presadili sa opory. Slovan zdolal Galantu, čaká ho tabuľkový sused.

O problémoch kapitána belasých sa nedávno rozhovoril aj jeho otec a tréner Slovana Vladimír Weiss starší.

„Vlado nie je chorý, stále má problémy s achilovkou. Neustále ho to bolí," ktorého trápi zdravotný stav svojho potomka.

Aleksandar Čavrič Čítajte viac Kmotrík zasiahne, len keď ide o raketu Čavriča. Srbský astmatik v lete Slovanu odovzdal byt, teraz je mašina na góly i peniaze

„Ako otca dokonca dvakrát viac ako trénera, lebo ani ja mu neviem pomôcť. Tak, ako zatiaľ nikto. Skúšame naozaj všetko, v nedeľu sme sa pokúšali niečo vymyslieť aj v zahraničí, tak uvidíme,“ naznačil najúspešnejší tréner v histórii samostatného Slovenska po ligovom zápase so Skalicou.

Slovenské futbalové skvosty Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Futbalové štadióny. V posledných rokoch ich...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #zranenie #Vladimír Weiss ml. #Achillova šľacha