Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss s hlavou v smútku: Vladovi nevieme pomôcť, ako otca ma to trápi dvakrát viac. V Slovane už skúšajú všetko

Futbalisti Slovana Bratislava potvrdili, že momentálne hrajú doma i v Európe vo veľkej pohode.

13.11.2023 07:57
SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan... Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (7)

Po tom, ako slovenský majster uhral vo štvrtok v Konferenčnej lige cennú remízu so silným Lille (1:1), zvíťazil v lige doma nad Skalicou (1:0). Napriek tomu, že vyše pol hodiny hral po vylúčení Marka Toliča v oslabení.

Slovan tak po štrnástom kole navýšil náskok na čele tabuľky už na šesť bodov. Ten má pred Žilinou, pred ďalšími veľkými súpermi v boji o titul z Trnavy či Dunajskej Stredy ho má už osem, resp. jedenásťbodový.

Slovenské futbalové skvosty Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Futbalové štadióny. V posledných rokoch ich...

„Z tohto zápasu ma zaujímali len tri body a to, aby sa nikto nezranil,“ vravel po súboji so Skalicou domáci tréner Vladimír Weiss.

Oboje sa mu splnilo. Napriek tomu neopúšťal v nedeľu podvečer Tehelné pole úplne spokojný.

V zostave domácich totiž opäť chýbal kapitán tímu a jedna z najväčších osobností kádra Vladimír Weiss ml.

Bývalý slovenský reprezentant odohral od 5. novembra, keď nastúpil v základnej zostave na pôde Olimpije Ľubľana, teda za viac ako mesiac, dokopy 65 minút.

Len osem si ich pripísal ako striedajúci hráč aj v dueli s Lille.

SR futbal NL 12. kolo Slovan Košice BAX Čítajte viac Slovan napriek červenej karte vydoloval tri body so Skalicou, Košice súpera z Trnavy veľmi nepotrápili

„Vlado nie je chorý, stále má problémy s achilovkou. Neustále ho to bolí,“ rozhovoril sa na tlačovej konferencii šéf belasej lavičky.

Pri tejto téme si viackrát ťažko povzdychol, bolo očividné, ako ho synov zlý zdravotný stav trápi.

„Ako otca dokonca dvakrát viac ako trénera, lebo ani ja mu neviem pomôcť. Tak, ako zatiaľ nikto. Skúšame naozaj všetko, v nedeľu sme sa pokúšali niečo vymyslieť aj v zahraničí, tak uvidíme,“ naznačil najúspešnejší tréner v histórii samostatného Slovenska.

Podľa neho nikto nevie, čo bude ďalej a kedy by sa mohol šikovný krídelník, ktorý oslávi 30. novembra 34-narodeniny, vrátiť na trávniky v plnej sile.

„Veríme, že mu zápal v achilovke prejde. Všetky výsledky má prakticky dobré, ale nikto mu aj tak nevie pomôcť, bohužiaľ,“ zakončil Weiss.

Toho teraz čaká so zverencami po nabitom programe zaslúžené, trojdňové voľno. Najbližšie sa Slovan predstaví v súťažnom zápase 18. novembra, keď ho čaká v Slovenskom pohári Galanta.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Vladimír Weiss st. #MFK Skalica