Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dunajskú Stredu posilnil Srb z Ferencvárosu. DAC s ním podpísal trojročnú zmluvu

Vedenie DAC Dunajská Streda sa dohodlo s maďarským Ferencvárosom na prestupe 22-ročného srbského stredopoliara Željka Gavriča.

15.06.2023 16:17
03. Željko Gavrič Foto: ,
Željko Gavrič (vpravo).
debata

Ľavý krídelník hosťoval v tíme slovenského vicemajstra od minulého septembra. So srbským futbalistom sa DAC dohodlo na trojročnej zmluve do konca júna 2026.

Vedenie DAC vykúpilo Gavriča spod zmluvy s maďarským majstrom, pričom do Ferenvárosu prišiel pred dvoma rokmi z CZ Belehrad za 1,2 milióna eur.

Turecko Futbal liga Trabzonspor Hamšík Čítajte viac Hamšík v Slovane aj vďaka peniazom slávneho hokejistu. Plavucha mu kariéru rozbehol desiatkami tisíc korún

Odchovanec belehradského klubu prišiel na Žitný ostrov vlani začiatkom septembra na hosťovanie do konca sezóny 2022/23. Stal sa jednou z opôr mužstva, ktoré získalo tretie striebro v klubovej histórii.

Vinou zranenia však vynechal záver jarnej časti súťaže. V drese DAC si pripísal 15 štartov a 2 góly vo Fortuna lige, k čomu pridal aj jeden štart a dva góly v Slovnaft Cupe.

„Moje rozhodnutie bolo rýchle a jednoznačné, v Dunajskej Strede sa cítim výborne a s mužstvom môžeme siahať veľmi vysoko," uviedol pre klubový web Gavrič.

746619049 Čítajte viac Budúcnosť Mbappého? Vec národného záujmu: Udržať v Paríži ho chce aj prezident Macron

Spokojnosť s prestupom neskrýval ani športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele. „Željko potvrdil svoju kvalitu počas hosťovania v našom tíme, až do nešťastného zranenia bol stabilným členom základnej zostavy. Vyvinuli sme obrovské úsilie, aby sme Željka získali na trvalý prestup, čo bolo komplikované jeho zranením. Dostali sme však ubezpečenie od špecialistov, že približne o tri až štyri týždne bude k dispozíci,“ skonštatoval Van Daele.

Najlepšie futbalové kluby z krajín V4 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčku zostaveného podľa päťročného...
debata chyba
Viac na túto tému: #Fortuna liga #FC DAC 1904 Dunajská Streda #Željko Gavrič