Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Taký plat možno nemá ani Kucka. Nový brankár Slovana zarába kráľovsky, Kmotrík ale zaplatí len polovicu

Zdá sa, že slovenský futbalový majster Slovan Bratislava vyriešil pred štartom novej sezóny jednu z kľúčových otázok. Do jeho bránky smeruje istota a mimoriadna skúsenosť.

16.06.2023 07:50
milan borjan Foto:
Milan Borjan.
debata (7)

Klub z Tehelného poľa netají, že v novom ročníku chce opäť uspieť nielen na domácej, ale najmä na európskej scéne. A robí pre to naozaj všetko.

Video

Slovan predstavil počas prestupového termínu už tri nové mená vo svojom kádri – stredopoliara z Trnavy Kyriakosa Savvidisa, do obranných radov priviedol rakúskeho reprezentanta Kevina Wimmera a z Dunajskej Stredy, najväčšieho konkurenta v boji o titul, zas Cesara Blackmana.

Súperi Slovana v Lige majstrov Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Futbalisti Slovana Bratislava sú nasadení....

Najnovšie – aspoň podľa srbských médií – je isté, že do Bratislavy mieri ďalší legionár. Mal by ním byť brankár Milan Borjan, o čom sme vás informovali už začiatkom týždňa.

Borjan je 35-ročný gólman so skúsenosťami z majstrovstiev sveta, na ktorých vlani reprezentoval Kanadu. Posledných šesť rokov pôsobí v Crvenej Zvezde Belehrad.

So srbským veľkoklubom získal poltucet majstrovských titulov, od roku 2020 nastupuje na ihrisko dokonca s kapitánskou páskou.

Zdá sa však, že jeho situácia sa v Belehrade zmenila po príchode nového trénera.

„Nový kouč červeno-bielych Barak Bahar mu povedal, že už nebude prvým brankárom. Ako jeho náhradník sa spomína Izraelčan Omri Glazer,“ píše Sportklub.

Turecko Futbal liga Trabzonspor Hamšík Čítajte viac Hamšík v Slovane aj vďaka peniazom slávneho hokejistu. Plavucha mu kariéru rozbehol desiatkami tisíc korún

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Crvena Zvezda Belehrad #Milan Borjan