Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto skôr príde, ten skôr melie. UEFA pustí do predaja 100-tisíc lístkov na EURO 2024

Kto ešte zháňa vstupenky na majstrovstvá Európy vo futbale v Nemecku, má takmer s istotou poslednú šancu. UEFA vo štvrtok o 11.00 h uvoľní do predaja 100-tisíc lístkov. A kto príde neskoro má smolu.

30.04.2024 17:45
10trofejsloptou Foto:
Trofej pre víťaza EURO 2024.
debata

Je pravdepodobné, že medzi lístkami sa budú nachádzať aj tie na zápasy slovenskej reprezentácie na ME. Zverenci trénera Francesca Calzonu nastúpia 17. júna vo Franfurte proti Belgicku, o štyri dni neskôr v Düsseldorfe proti Ukrajine a účinkovanie v základnej skupine uzavrú vo Frankfurte s Rumunskom.

„EURO 2024 začína za menej než 50 dní,“ pripomína UEFA na svojom webe a informuje o uvoľnení lístkov. Ide o vstupenky, ktoré ľudia v marci a apríli z rôznych dôvodov vrátili a umiestnili ich do oficiálneho predpredaja, ďalej lístky sprístupnené po dokončení konfigurácie štadiónov a tiež miesta s obmedzeným prístupom.

Mainoo Hojlund Garnacho Čítajte viac Zemetrasenie v Manchestri United. Traja nedotknuteľní, inak sú všetky hviezdy na predaj

V prípade štvrtkového predaja žiadne pravidlá a prednostné práva neplatia. Pravidlo je iba jedno: Kto skôr príde, ten skôr melie.

„Pre fanúšikov to bude pravdepodobne posledná šanca zakúpiť si vstupenky priamo na štadión,“ upozorňuje UEFA. Futbalová organizácia očakáva, že sa po lístkoch veľmi rýchlo zapráši. A to najmä na zápasy domáceho Nemecka alebo na finálový duel.

Koľko lístkov bude k dispozícii na zápasy Slovenska UEFA nezverejnila. „Počet sa bude zápas od zápasu líšiť. Celkovo bude uvoľnených viac než 100-tisíc vstupeniek,“ dopĺňa UEFA s tým, že pokiaľ sa ešte naskytne nejaká možnosť na ich zakúpenie, bude o tom informovať na svojom webe.

Treba zdôrazniť, že ide o oficiálny predaj. Trh je totiž plný priekupníkov, ktorí v sekundárnom predaji ponúkajú lístky aj za trojnásobné ceny. A veľmi ľahko sa môže stať, že sa stanete obeťou podvodu.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #ME 2024 vo futbale