Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dva góly nemali platiť! Tréner Manchestru United sa obul do rozhodcu, nestrávil prehru

Manchester United prehral v Lige majstrov na pôde Kodane 3:4 a zosunul sa na posledné miesto v skupine A Ligy majstrov. Tréner červených diablov Erik ten Hag kritizoval po stretnutí rozhodcov, podľa neho urobili niekoľko nesprávnych verdiktov.

09.11.2023 08:50
Erik ten Hag Foto:
Budúcnosť tréner Erika ten Haga na lavičke Manchestru United je po ďalšej prehre neistá.
debata

Manchester United viedol v prvom polčase v Kodani 2:0, no všetko zmenilo vylúčenie Marcusa Rashforda. Domáci vyrovnali v prvom polčase a Bruno Fernandes dostal v 69. minúte United do vedenia 3:2.

No na konci druhého polčasu Manchester dobrý výsledok neudržal a siedmykrát inkasoval v tejto sezóne v jednom zápase tri a viac gólov

Aj keď šance Manchestru sa dva zápasy pred koncom skupinovej fázy zmenšili na minimum, Ten Hag bol spokojný s výkonom svojich futbalistov.

Jonathana David Čítajte viac Chlapec z Brooklynu stojí štyrikrát viac ako celý Slovan. Keď mal desať, nevedel, čo je futbalová lopta, poznal len šišku

„Sme veľmi sklamaní, pretože sme hrali veľmi dobre,“ povedal na tlačovej konferencii. „Zápas sme začali veľmi dobre. Boli to najlepšie momenty sezóny. Chceli sme vyhrať, ale červená karta všetko zmenila,“ skonštatoval ten Hag.

Kodaň bola v stretnutí lepšia v držaní lopty, vyslala na súperovu bránku 16 striel oproti deviatim na strane United. Holandský tréner bol po stretnutí presvedčený, že proti jeho tímu bolo viacero rozhodnutí abrbitra. Najmú vylúčenie Rashforda.

„Je to veľmi ťažké rozhodnutie. Rashford išiel po lopte, rozhodca potreboval veľa času na udelenie červenej karty. Bolo to spomalené, takže to vyzeralo ešte horšie,“ opísal kľúčový moment stretnutia.

Denmark Soccer Champions League Čítajte viac Divočina v Kodani! Sedem gólov i červená karta. Vavro sa po nevídanej prestrelke s Manchestrom United radoval

Následne sa pustil do kritiky rozhodcu. „Som z neho sklamaný, takto by zápas nemal vyzerať. Toto nemá nič spoločné s futbalom. Akceptujem, že sa robia zlé rozhodnutia, ale týmto ovplyvňujete hru,“ cituje Sky Sport trénera červených diablov.

Holanďana pobúrila aj penalta udelená za hranie rukou obrancu Harryho Maguira – štvrtá proti United v tejto sezóne Ligy majstrov. Zároveň sa posťažoval, že pri prvom góle Kodane jej hráč prekážal Andremu Onanovi vo výhľade.

„Dva góly Kodane nemali platiť,“ povedal Ten Hag a pridal svoj pohľad na situácie. „Pri prvom góle kvôli ofsajdu a pri penalte mal Maguire ruku v normálnej polohe a bol blízko k lopte, čo sa dá v tejto situácii robiť? V štyroch zápasoch boli proti nám odpískané štyri penalty a dve alebo tri z nich sú veľmi diskutabilné,“ dodal rozladený tréner.

Súper Slovana Bratislava v EKL – LOSC Lille Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Futbalisti LOSC Lille vyhrali v rámci Európskej...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Manchester United #FC Kodaň