Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

United strelili v Mníchove tri góly, nestačilo to ani na bod. Hviezda Bavorov rozoberala spoluhráčov

Anglickí futbalisti Harry Kane a Jude Bellingham si nemohli želať lepší úvodný zápas v Lige majstrov v drese svojich nových zamestnávateľov - nemeckého Bayernu Mníchov, resp. španielskeho Realu Madrid.

21.09.2023 10:34
Leroy Sané Foto: ,
Leroy Sané so spoluhráčmi z Bayernu po úvodnom góle v zápase s Manchestrom United.
debata

Obaja reprezentanti Albiónu sa strelecky presadili pri víťazstvách svojich tímov a ukázali, prečo si ich fanúšikovia v Mníchove a Madride okamžite obľúbili.

Kapitán anglického národného mužstva Kane v úvode druhého polčasu v stredajšom zápase proti Manchestru United premenil pokutový kop a zvýšil priebežné vedenie Bavorov na 3:1. Mníchovčania nakoniec triumfovali 4:3.

„Na konci zápasu to začalo byť trochu šialené. Po tom, ako sme dali tretí gól, sme mali pridať štvrtý a piaty,“ povedal Kane pri mikrofóne americkej televíznej stanice CBS Sports.

Stanislav Lobotka Liga majstrov Čítajte aj Slováci v Lige majstrov: Lobotka sa tešil, Vavro už menej. Na Bayerne padlo v šlágri 7 gólov

Podobný pohľad mal aj Leroy Sané, ktorý strelil otvárací gól zápasu. Ťažil z výbornej práce Angličana. Napriek víťazstvu nebol nemecký reprezentant stopercentne spokojný.

Kritizoval fakt, že v divokom stretnutí si Bayern takmer nechal víťazstvo vziať.

„Zvládli sme to, ale musíme to zvládať celých 90 minút. Keď vyhrávame 2:0, musíme si povedať, že duel budeme kontrolovať. Musí to vyjsť z nás. Nemôžeme robiť toľko chýb ako kolektív. Bolo ich jednoducho priveľa,“ upozornil Sané pre DAZN.

Lionel Messi Čítajte aj Panika v Miami? Messi sa vrátil do zostavy, no nedohral. Tréner prezradil viac

Kaneov mladší reprezentačný spoluhráč Bellingham ukázal cit pre správny výber miesta, keď v 94. minúte duelu proti nemeckému Unionu Berlín zblízka doťukol loptu do bránky hostí po delovke Federica Valverdeho.

Rekordný 14-násobný európsky klubový šampión nakoniec zvíťazil najtesnejším rozdielom 1:0. Bellingham po letnom prestupe z Borussie Dortmund zažíva skvelý štart v madridskom drese, keď v doterajších šiestich dueloch skóroval šesťkrát.

18485113 Čítajte aj Bol neuveriteľný plačko! Legendárny Totti si podal modlu českého futbalu

Madridčania mali v zápase proti Unionu Berlín obrovskú prevahu. Súpera prestrieľali v pomere 31:3, pričom hosťom nedovolili ani raz vystreliť na bránku. Keď už sa zdalo, že neprekonajú hustú defenzívu Nemcov, prišiel zásah Bellinghama.

„Má kvalitu a vyzerá to tak, že pri ňom stojí aj šťastie. Pri útočení z druhej línie je šikovnejší ako ostatní. Má túto vlastnosť a využíva ju na maximum,“ pochválil svojho anglického zverenca tréner Realu Carlo Ancelotti.

Talentovaní futbalisti, ktorí nesplnili očakávania Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Zranenia, problémy so životosprávou,...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Manchester United #Leroy Sané