Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ešte sme nepostúpili, varuje tréner Haify. Kapitán Maccabi vystrúhal Slovanu pochvalu

Súčasťou európskych pohárových súťaží sú tlačové konferencie oboch tímov. Ako prví predstúpili pred izraelské a slovenské médiá zástupcovia Maccabi Haifa. Konkrétne tréner domácich Messay Dego a kapitán izraelského majstra Tjaronn Chery.

14.08.2023 18:51
14. Messay Dego Foto:
Tréner Maccabi Haifa Messay Dego.
debata

Ako prvý dostal slovo tréner izraelského majstra: „Veríme, že tie herné schopnosti, ktoré nám pomohli k víťazstvu pred týždňom, dokážeme predviesť aj v utorkovej odvete,“ skonštatoval Dego.

Aj izraelských novinárov znepokojovali pred odvetou vysoké teploty, ktoré aktuálne panujú v Haife. „Každému je teplo a aj preto sme preložili tréning na večer. Zostáva nám veriť, že zajtra bude chladnejšie,“ skonštatoval kouč Maccabi Haifa.

731805286 Čítajte viac Slovenský šialenec v Haife a zelená v krvi domácich. Weiss? To je kto?

Niekoľkokrát zdupľoval, že jeho mužstvo zajtra musí vyhrať. „To je motto, ktoré ako tréner zakaždým presadzujem. Ešte nie sme v play off. Hráči majú dostatok skúseností a spolieham sa na to, že sa budú dokonale sústrediť na utorok večer a nie na ďalšie zápasy.“

Kapitán mužstva Tjaronn Chery vynechal stretnutie na Tehelnom poli kvôli narodeniu potomka. Aké bolo sledovať víťazstvo 2:1 iba pred televízorom? „Bolo to náročné, ale tešil som sa z úžasného výsledku. Bratislava má dobrý tím, musíme urobiť všetko pre víťazstvo,“ skonštatoval Chery.

Boaz Goren 1 Čítajte viac Šanca Slovana? 15 precent. Šialená vlhkosť, skorá únava, v zelenom pekle ho čaká, čo dosiaľ nezažil

Najväčšia osobnosť Maccabi trošku škrelo, že mnoho fanúšikov už viac hovorí o zápase play off proti Young Boys Bern a upozornil, že dôležité je najskôr postúpiť. Celkovo sa však tlačová konferencia Maccabi Haifa niesla v uvoľnenom duchu.

Porovnanie Slovana s izraelským majstrom z Haify Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach sa dozviete, v čom...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Maccabi haifa