Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ešte sme nepostúpili, varuje tréner Haify. Kapitán Maccabi vystrúhal Slovanu pochvalu

Súčasťou európskych pohárových súťaží sú tlačové konferencie oboch tímov. Ako prví predstúpili pred izraelské a slovenské médiá zástupcovia Maccabi Haifa. Konkrétne tréner domácich Messay Dego a kapitán izraelského majstra Tjaronn Chery.

14.08.2023 18:51
14. Messay Dego Foto:
Tréner Maccabi Haifa Messay Dego.
debata

Ako prvý dostal slovo tréner izraelského majstra: „Veríme, že tie herné schopnosti, ktoré nám pomohli k víťazstvu pred týždňom, dokážeme predviesť aj v utorkovej odvete,“ skonštatoval Dego.

Aj izraelských novinárov znepokojovali pred odvetou vysoké teploty, ktoré aktuálne panujú v Haife. „Každému je teplo a aj preto sme preložili tréning na večer. Zostáva nám veriť, že zajtra bude chladnejšie,“ skonštatoval kouč Maccabi Haifa.

731805286 Čítajte viac Slovenský šialenec v Haife a zelená v krvi domácich. Weiss? To je kto?

Niekoľkokrát zdupľoval, že jeho mužstvo zajtra musí vyhrať. „To je motto, ktoré ako tréner zakaždým presadzujem. Ešte nie sme v play off. Hráči majú dostatok skúseností a spolieham sa na to, že sa budú dokonale sústrediť na utorok večer a nie na ďalšie zápasy.“

Kapitán mužstva Tjaronn Chery vynechal stretnutie na Tehelnom poli kvôli narodeniu potomka. Aké bolo sledovať víťazstvo 2:1 iba pred televízorom? „Bolo to náročné, ale tešil som sa z úžasného výsledku. Bratislava má dobrý tím, musíme urobiť všetko pre víťazstvo,“ skonštatoval Chery.

Boaz Goren 1 Čítajte viac Šanca Slovana? 15 precent. Šialená vlhkosť, skorá únava, v zelenom pekle ho čaká, čo dosiaľ nezažil

Najväčšia osobnosť Maccabi trošku škrelo, že mnoho fanúšikov už viac hovorí o zápase play off proti Young Boys Bern a upozornil, že dôležité je najskôr postúpiť. Celkovo sa však tlačová konferencia Maccabi Haifa niesla v uvoľnenom duchu.

Porovnanie Slovana s izraelským majstrom z Haify Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach sa dozviete, v čom...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Maccabi haifa