Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Pohárová roztržka má dohru. UEFA zastavila činnosť dvom trénerom

Európska futbalová únia (UEFA) zastavila činnosť Kjetilovi Knutsenovi, kormidelníkovi Bodö/Glimt a Nunovi Santosovi, trénerovi brankárov AS Rím.

12.04.2022 11:30
Kjetil Knutsen. Foto:
Tréner nórskeho klubu Bödö/Glimt Kjetil Knutsen bude svojmu tímu chýbať v odvete Európskej konferenčnej ligy proti AS Rím.
debata

Obaja sa v dôsledku incidentu v prvom vzájomnom štvrťfinálovom súboji Európskej konferenčnej ligy nebudú môcť až do disciplinárneho vyriešenia prípadu zúčastňovať na európskych dueloch.

Santos mal kouča domáceho mužstva napadnúť v tuneli štadióna po tom, ako jeho tím minulý štvrtok prehral na ihrisku súpera 1:2.

Karim Benzema Čítajte viac Benzema zavŕšil v Londýne hetrik v 46. minúte. Bayern padol s Villarrealom

„Rozhodnutie UEFA nás prekvapilo a šokovalo, plánujeme podať odvolanie,“ citovala DPA z oficiálneho vyhlásenia nórskeho klubu, ktorého tréner uviedol, že ho Santos chytil pod krk a tlačil k stene.

„Takéto udalosti ma nútia uvažovať o presunutí sa k inému športu. Skutočne som rozmýšľal nad tým, či bol dobrý nápad ostať pri futbale,“ povedal na margo incidentu 53-ročný Knutsen.

Manchester City Čítajte viac Angličania odpálili štvrťfinále vo veľkom štýle. City aj Liverpool

Obe strany sa v predchádzajúcich dňoch vzájomne obviňovali z vyprovokovania konfliktu. K incidentu sa vyjadril aj kapitán AS Rím Lorenzo Pellegrini.

Pre Sky Sport Italia povedal, že Knutsen najskôr verbálne a neskôr aj fyzicky zaútočil na ich trénera brankárov. Odveta na Olympijskom štadióne v Ríme je na programe vo štvrtok.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UEFA #AS Rím Seria A #Európska konferenčná liga