Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pohárová roztržka má dohru. UEFA zastavila činnosť dvom trénerom

Európska futbalová únia (UEFA) zastavila činnosť Kjetilovi Knutsenovi, kormidelníkovi Bodö/Glimt a Nunovi Santosovi, trénerovi brankárov AS Rím.

12.04.2022 11:30
Kjetil Knutsen. Foto:
Tréner nórskeho klubu Bödö/Glimt Kjetil Knutsen bude svojmu tímu chýbať v odvete Európskej konferenčnej ligy proti AS Rím.
debata

Obaja sa v dôsledku incidentu v prvom vzájomnom štvrťfinálovom súboji Európskej konferenčnej ligy nebudú môcť až do disciplinárneho vyriešenia prípadu zúčastňovať na európskych dueloch.

Santos mal kouča domáceho mužstva napadnúť v tuneli štadióna po tom, ako jeho tím minulý štvrtok prehral na ihrisku súpera 1:2.

Karim Benzema Čítajte viac Benzema zavŕšil v Londýne hetrik v 46. minúte. Bayern padol s Villarrealom

„Rozhodnutie UEFA nás prekvapilo a šokovalo, plánujeme podať odvolanie,“ citovala DPA z oficiálneho vyhlásenia nórskeho klubu, ktorého tréner uviedol, že ho Santos chytil pod krk a tlačil k stene.

„Takéto udalosti ma nútia uvažovať o presunutí sa k inému športu. Skutočne som rozmýšľal nad tým, či bol dobrý nápad ostať pri futbale,“ povedal na margo incidentu 53-ročný Knutsen.

Manchester City Čítajte viac Angličania odpálili štvrťfinále vo veľkom štýle. City aj Liverpool

Obe strany sa v predchádzajúcich dňoch vzájomne obviňovali z vyprovokovania konfliktu. K incidentu sa vyjadril aj kapitán AS Rím Lorenzo Pellegrini.

Pre Sky Sport Italia povedal, že Knutsen najskôr verbálne a neskôr aj fyzicky zaútočil na ich trénera brankárov. Odveta na Olympijskom štadióne v Ríme je na programe vo štvrtok.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UEFA #AS Rím Seria A #Európska konferenčná liga