Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký zvrat v kauze Végh? Renault sa mal zachovať pokrytecky, tvrdí odborníčka

Okolo Attilu Végha je horúco nielen kvôli faktu, že sa pripravuje na ostro sledovanú odvetu proti Karlosovi Vémolovi. Slovenský MMA bojovník sa musí vyrovnať aj s údermi, ktoré "schytáva" od sponzorov.

29.04.2024 11:36
debata (28)

VIDEO: Attila Végh aj o tom, ako mu súboj s Karlosom Vémolom zmenil život**

Video

Végh počas moratória podporil v prezidentských voľbách neskoršieho víťaza Petra Pellegriniho, čo ho v konečnom dôsledku stálo odchod troch sponzorov.

Francúzskej automobilke Renault sa nepáčilo, že Végh sa politicky angažoval.

Slovenská značka Pierre Baguette i pivovar Corgoň reagovali na vulgárne vyjadrenia, ktoré rodák z Dunajskej Stredy vyslovil na adresu ľudí, ktorí ho kritizovali za jeho politickú angažovanosť.

Jeden z jeho trénerov Ilja Škondrič tvrdí, že Végh sa „humbukom“ okolo sponzorov nedá rozladiť.

6 Végh Čítajte viac Legenda s veľkým srdcom, ktorá si dopraje špinavosti. Keď Vémola padol, zobudil som celú rodinu

„Príde mi, že je psychicky odolný. Výhoda pre neho je aj to, že naozaj drie v pekelných podmienkach s najlepšími fightermi, čo mu psychiku ešte posilňuje. Má aj svojho psychologického kouča. Celkovo má okolo seba tím ľudí, ktorý mu pomáha. Hlavu má nastavenú veľmi dobre,“ vyjadril sa Škondrič.

Uznávaný kouč pochválil formu, s akou 38-ročný borec prišiel do prípravného kempu.

„Je vo výbornej forme, až som z toho sám prekvapený. Treba povedať, že Attila sa pred touto prípravou už fyzicky sám predpripravil. Prišiel vďaka tomu vo výbornej kondícii, aj keď bol trochu obalený tukom, ale bol na tom dobre,“ dodal Škondrič pre Sport.cz .

Véghovi môže dodať energiu do prípravy aj fakt, že niektorí odborníci na marketing kritizovali prístup Renaultu k známym osobám a celebritám, s ktorými majú reklamné spolupráce.

Manželia Vémolovci v Thajsku. Trénuje už aj Végh Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Dlho očakávaná odveta medzi Attilom Véghom a...

Portál Aktuality.sk oslovil expertku na marketing Veroniku Števčat Szabóovú a tá tvrdí, že konanie spoločnosti Renault vyznieva pokrytecky. Firma totiž spolupracuje aj s influencermi, ktorí v prezidentskej kampani podporili Ivana Korčoka, avšak tých ukončením spolupráce podľa všetkého „nepotrestala“.

"V aktuálnej situácii správanie značky vyznieva pokrytecky, pretože Renault spolupracuje na pozícii ambasádorov značky aj s inými influencermi ako sú Dáša „Mamba“ Šarközyová, Petra Dzvoníková známa ako Petush Nasklee či Martina „Moma“ Horňáková.

Tieto influencerky vo svojich príspevkoch otvorene podporili kandidáta Ivana Korčoka, a preto mi to zo strany Renaultu príde ako dvojaký meter. Na jednej strane „potrestali“ ukončením spolupráce Attilu Végha, pretože podporil Petra Pellegriniho, na druhej strane ostatných ambasádorov značky, ktorí podporovali Ivana Korčoka, nijako „nepotrestal“," uviedla marketingová konzultantka Števčat Szabóová, ktorá pôsobí na Katedre masmediálnej komunikácie a reklamy Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.

Odveta Végh vs. Vémola sa uskutoční 8. júna v rámci turnaja Oktagon 58, dejiskom bude futbalový štadión Slavie Praha.

Végh a Vémola v relácii Král na ťahu Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Relácia Král na ťahu s Attilom Véghom a...
28 debata chyba
Viac na túto tému: #Renault #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh