Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sklamaný Boris Vlha po výhre Pellegriniho: Spravím maximum, aby dcéra opustila Slovensko, nebude fungovať v proruskej spoločnosti

Výsledky prezidentských volieb poriadne zatriasli verejnou mienkou aj medzi športovcami.

11.04.2024 13:33
Slovinsko Maribor Slalom Ženy Vlha Foto: ,
Petra Vlhová, jej brat Boris, otec Igor Vlha a manažér Richard Galovič na podujatí v Krajnskej Gore 2019.
debata (541)

Viacerí z nich prejavili radosť či sklamanie z triumfu Petra Pellegriniho v druhom kole nad Ivanom Korčokom.

Sklamaný je z výsledkov je aj brat Petry Vlhovej Boris. Ten sa momentálne venuje vlastnej reštaurácii spoločne s partnerkou Simonou. Občas vypomáha aj dcéra Lujza.

Práve kvôli nej zvažuje o dva roky starší brat elitnej lyžiarky aj radikálne riešenie.

„Vždy hľadám pozitívne veci aj v tých zlých a budem pracovať ešte usilovnejšie, aby moja dcéra mohla čo najskôr odísť z tejto republiky. Žiť a študovať v normálnom svete,“ napísal Boris Vlha na sociálnych sieťach.

"Nehádžem flintu do žita a bodaj by ma nový pán prezident prekvapil. Rešpektujem demokratické výsledky volieb, pretože sme v demokracii.

Nič to však nemení na tom, že som bol sklamaný a som sklamaný. Môj pocit je naďalej taký, ako som napísal na Instagrame.

vlhová lyžovanie Čítajte viac Pini o Vlhovej: Petra má na Slovensku vysoký status, peniaze dostanem, aj keď je zranená

Budem robiť všetko pre to, aby som zarobil dostatočne na to, aby mohla dcéra čím skôr odísť do zahraničia,“ uviedol Boris Vlha pre šport24.sk.

Boris Vlha nám ukázal, ako robí pizzu
Video
Zdroj: TV Pravda

Dlhé roky bol súčasťou tímu Petry Vlhovej. Pred začiatkom sezóny sa však rozhodol ísť vlastnou cestou a otvoril si reštauráciu v talianskom štýle.

"Priznám sa, že mojou ambíciou je po týchto veciach, ktoré sa tu udiali, aby dcérka išla do zahraničia už na strednú školu.

Buď kúpime niekde v zahraničí nejakú nehnuteľnosť, alebo budeme za ňou chodiť. Jednoducho chcem, aby dcéra vyrastala v normálnej spoločnosti a nie proruskej," uzavrel Vlha.

Petra Vlhová Čítajte viac Kráčam, konečne kráčam! Vlhová si vďaka antigravitačnému ťaháku užila prvú bezbarlovú chôdzu od Jasnej

© Autorské práva vyhradené

541 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Boris Vlha