Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Temné tajomstvo českej hviezdy, priznala pokus o samovraždu: Už som stála na streche

Ich manželstvo sprvoti vyzeralo ako dokonalé. V priebehu rokov začalo mať trhliny a vzťah Gabriely Soukalovej s exmanželom Petrom Koukalom nebol ani zďaleka ideálny.

22.03.2024 16:18
678066271 Foto:
Gabriela Soukalová v čase, keď bola na vrchole svojej biatlonovej kariéry.
debata

Ako informoval blesk.cz, bývalú špičkovú biatlonistku dokonca situácia dohnala na strechu domu, kde uvažovala o spáchaní samovraždy.

Životné ťažkosti odkryla Soukalová v dokumente Pravda sa stále vyplatí. Dvojnásobná strieborná medailistka z olympijských hier v Soči vydala v roku 2018 knihu s názvom Iná. Spätne však rozhodnutie pustiť sa do tohto diela ľutuje.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte viac Už to nechcem! Nečakané oznámenie Gutovej-Behramiovej, naznačila koniec kariéry

„Mala som pocit, že máme po živote, že môj život skončil. Vyliezla som na strechu domu a bola som tam pomerne dlhú dobu,“ uviedla v dokumente, na premiéru ktorého prišlo viacero slávnych osobností, medzi ktorými bol napríklad aj Jaromír Jágr.

„Potom som si to rozmyslela, pretože moja sestra bola chorá a ja som nechcela, aby moja mamka mala ešte horšiu situáciu,“ priznala Soukalová.

Spomínaná kniha jej priniesla trápenie, ale po finančnej stránke jej nedala vôbec nič. "Zmluva na knižku pre mňa bola od začiatku nevýhodné. Z jedného dôvodu… Petr bol prvý, ktorý mi povedal: Pozri, prečo platiť cudziemu vydavateľovi, keď môj otec robil vydavateľa mojej knihy a už s tým má skúsenosti, vysvetlila bývalá biatlonistka.

Petra Vlhová, Flachau Čítajte viac V najbližšej dobe sukne nosiť nebudem, hovorí Vlhová. Okrem straty svalov bojuje aj s bežnými úkonmi

Lenže celé to mala byť pasca a skratka k zisku. „Obaja mi v podstate povedali, že peniaze, ktoré sa zarobia predajom knihy, tak nám otec venuje na výstavbu domu, ktorý sme stavali. Pre pár mesiacmi som sa dozvedela, že ich venoval len Petrovi, takže ja na ne vo finále nemám nárok,“ opísala situáciu, pre ktorú bol predchádzajúci vzťah pre Soukalovú veľkou školou.

Je si vedomá, že predchádzajúci život jej dal do vienka určité záväzky, za ktoré nesie zodpovednosť. „A ja som si povedala, že sa toho nezľaknem. To sa deje,“ dodala bývalá vrcholová športovkyňa, ktorá našla šťastie u partnera Michala, s ktorým má dvojročnú dcérku Izabelu Gabrielu.

Česká biatlonová kráska Gabriela Soukalová Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová patrí aj...
debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Gabriela Koukalová #české biatlonistky