Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stretnutie dvoch najväčších športových hviezd Slovenska. Vlhová ukázala fotky so Slafkovským

V minulom roku obsadili v ankete Športovec roka prvé dve miesta. Spolu dokonca štartovali aj na olympijských hrách v Pekingu, kde Petra Vlhová získala zlato v slalome, Juraj Slafkovský bral bronz z hokejovou reprezentáciou.

05.12.2023 15:19
Petra Vlhová a Juraj Slafkovský Foto:
Petra Vlhová a Juraj Slafkovský.
debata (5)

No napriek tomu, že ide o dve najväčšie športové osobnosti Slovenska, ešte nikdy sa nestretli. Prvýkrát k tomu prišlo po pondelkovom zápase NHL medzi Montrealom a Seattlom Kraken (4:2).

Slafkovského výkon sledovala z tribúny aj Petra Vlhová, slovenská lyžiarka prišla do Montrealu po tom, ako cez víkend absolvovala v neďalekom kanadskom stredisku Mont-Tremblant dva obrovské slalomy Svetového pohára.

Petra Vlhová a Juraj Slafkovský. Foto: Instagram
Petra Vlhová a Juraj Slafkovský Petra Vlhová a Juraj Slafkovský.

Po zápase sa obaja stretli v šatni. „Obaja sme boli spolu na zimných olympijských hrách, no ona bývala v olympijskej dedine pre lyžiarov, kým ja som býval v hlavnej olympijskej dedine s ostatnými športovcami. Takže som sa s ňou stretol prvýkrát,“ dodal slovenský hokejista pre The Athletic.

Popoludní zverejnila slovenská lyžiarka aj Montreal Canadiens snímku z útrob štadióna na svojom Instagrame. „Centre Bell,“ napísala k fotografii Športovkyňa roka 2022.

Najlacnejšie body hráčov Montrealu v NHL Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Zostavili sme rebríček podľa pomeru ročného...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Juraj Slafkovský