Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Švédsky horor pri výsledkovej mizérii. Elitnému lyžiarovi zamrzol penis: Nič horšie som nezažil

Pre silnú švédsku reprezentáciu v behu na lyžiach sa skončili nedeľné preteky Svetového pohára na 20 km s hromadným štartom rozpačito.

27.11.2023 13:48
Calle Halfvarsson Foto:
Calle Halfvarsson si prešiel na 20-kilometrovej trati peklom.
debata (5)

S pikantným problémom sa musel na trati navyše popasovať najlepší zo Švédov Calle Halfvarsson, ktorý prišiel do cieľa na 18. mieste.

Že v tomto prípade nebudú Švédi mať veľa dôvodov oslavovať začalo byť jasné, keď kamery zachytili, ako William Poromaa zaostáva a nakoniec bol donútení preteky vzdať. Neskôr sa ukázalo, že má covid.

Jediný, kto sa prebojoval do elitnej dvadsiatky bol Halfvarsson, ktorý v cieli riešil úplne iné problémy než svoje umiestnenie.

shiffrin Čítajte viac Američania sa chvastajú: Európa, si pozadu! Blafovala Shiffrinová? Taktika jej jednoznačne vyšla

Mrazivé počasie, šestnásť stupňov pod nulou, si na jeho tele vybralo krutú daň. Novinárom po pretekoch priznal, že mu zamrzol penis. Že je s jeho pohlavným orgánom niečo v neporiadku začal pociťovať v šiestom s ôsmich kôl.

„Normálne mi zamrzol. Fakt. Musel som tam ležať desať minút, než som si ho zahrial,“ uviedol pre Expressen. „Strašne to bolí. Je to príšerné. Ani sa to nedá opísať. Kto to zažil, tak vie. Dám vám radu, za každú cenu sa tomu vyhnite. Nič horšie sa zažiť nedá,“ povedal o nepríjemnom zážitku.

Petra Vlhová Čítajte viac Najhorší výsledok za šesť rokov. Vlhovej zlepšenie vo finiši neprišlo, vyhrala Gutová-Behramiová

Následne prešiel do žartovnejšieho módu. „Mám šťastie, že už mám na ceste druhé dieťa, pretože toto asi bude v budúcnosti zložité, ak budem takto pokračovať,“ dodal s úsmevom.

Expertom na problémy chúlostivého charakteru je Fín Remi Lindholm, ktorému zamrzol penis už po tretíkrát v kariére. Takéto problémy prežíval aj v šialených mrazoch na olympijských hrách v Pekingu. Vtedy popisoval nepríjemnú udalosť podobne, ako teraz Halfvarsson.

Letná dovolenka zjazdových lyžiarok Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Uplynulú sezónu už zahodili za hlavu a chystajú...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #bežecké lyžovanie