Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šanca na reparát za obrovský slalom. Vlhová spoznala štartové číslo pre slalom

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa v nedeľných pretekoch slalomu Svetového pohára v americkom Killingtone predstaví až za svojou najväčšou súperkou, domácou Mikaelou Shiffrinovou.

25.11.2023 23:22
Petra Vlhová Foto:
Petra Vlhová.
debata (2)

Celkovo sa na štart pretekov (začiatok 1. kola od 16.00 h) postaví 66 lyžiarok a Slovenka, ktorá vo včerajšom obrovskom slalome skončila na 10. mieste, pôjde na trať s číslom 6.

Ako prvá sa vydá na slalomársku trať Nemka Lena Duerrová, za ňou Švajčiarka Wendy Holdenerová a trojku bude mať na kombinéze Shiffrinová.

Ešte pred Vlhovou sa vydá na svah so štvorkou Švédka Sara Hectorová, päťku bude mať Chorvátka Leona Popovičová. Elitnú sedmičku pretekárok uzatvorí ďalšia Švédka, Anna Swennová Larssonová.

Petra Vlhová Čítajte viac Najhorší výsledok za šesť rokov. Vlhovej zlepšenie vo finiši neprišlo, vyhrala Gutová-Behramiová

Na slalomovej trati v Killingtone sa odohrá už celkovo siedmy súboj medzi Vlhovou a Shiffrinovou. Kým Američanka dokázala zvíťaziť päťkrát, slovenská lyžiarka má na konte štyri druhé miesta.

Obe súperky si budú chcieť vylepšiť pozície z nevydareného minuloročného slalomu, v ktorom skončila Vlhová na štvrtom a domáca pretekárka na piatom mieste.

Top lyžiarky s najvyššími odmenami za 10 rokov Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 20 najlepších lyžiarok podľa...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #slalom #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie #Svetový pohár v Killingtone