Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia biatlonistu. Majster Európy sa postrelil do brucha, zostáva v kóme

Smutná správa z biatlonového sveta. Jedného z najlepších bulharských reprezentantov, Krasimira Aneva, našli so strelným poranením neďaleko priehrady Drenov Dol neďaleko mesta Kjustendil.

06.11.2023 15:48
Krasimir Anev Foto:
Krasimir Anev po dosiahnutí životného úspechu, zisku titulu majstra Európy.
debata (1)

Podľa portálu dir.bg s odvolaním sa na políciu sa majster Európy spred štyroch rokov strelil do brucha registrovanou pištoľou.

Po hospitalizácii vo Vojenskej lekárskej akadémii v Sofii bol Anevov stav stabilizovaný, ale naďalej veľmi vážny. Lekári ho uviedli do medicínsky navodenej kómy.

koláž Čítajte viac Rebel v sukni končí, od legendy dostal ponuku na sobáš. Vlhová ho chápe: Zvažovala som, či pokračovať

Bulharské médiá uviedli, že niekoľkonásobný medailista z európskych šampionátov, ktorý končil športovú kariéru v roku 2020, je držiteľom strelných zbraní, pretože slúžil v armáde. O roku 2021 je 36-ročný Anev inštruktorom a podieľa sa na fyzickej príprave bulharských vzdušných síl.

Miestne orgány sa nevyjadrili k tomu, či išlo o pokus o samovraždu. No odľahlé miesto aj posledný Anevov príspevok na facebookovom profile naznačujú, že bývalý biatlonista mal osobné problémy.

Zverejnil totiž slová spisovateľa Pavla Vežinova: Akákoľvek zrada začína dôverou a pridal komentár, „Absolútna pravda.“

Petra Vlhová Čítajte viac V krajine sobov a Santa Clausa sa Vlhovej darí. Pozrite sa, ako Petra drie v -17 stupňoch Celzia

Anev má šesťročnú dcérku a pred pár rokmi sa rozviedol s jej matkou Kristínou Nachovou. V roku 2019 získal zlatú medailu na majstrovstvách Európy v bieloruskom Raubichi.

Na kontinentálnom šampionáte si vybojoval aj štyri strieborné a rovnaký počet bronzových medailí. Zúčastnil sa aj pretekov biatlonového Svetového pohára.

Top sledované biatlonistky podľa počtu fanúšikov Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Rýchle nohy, presná muška. Najobletovanejšie...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Krasimir Anev