Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tisíc lístkov rozpredali za pár minút. Organizátori SP v Jasnej až taký záujem fanúšikov nečakali

Na preteky Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Jasnej (20. a 21. januára 2024) sa v priebehu niekoľkých minút vypredalo prvých tisíc lístkov.

11.10.2023 14:39
SR Slovensko Lyžovanie SP obrovský vlhová Foto: ,
Petra Vlhová na trati v Jasnej.
debata (1)

V obrovskom a špeciálnom slalome by nemali chýbať ani najväčšie esá na čele s domácou Petrou Vlhovou a Američankou Mikaelou Shiffrinovou. Predsedu organizačného výboru Jiřího Trumpeša príjemne prekvapil taký enormný záujem.

Organizátori spustili začiatok predaja vstupeniek v utorok 10. októbra od 10.00 h.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte aj Bez slnka a s bolesťou. Gutová zvažovala radikálny krok, jej posolstvo pre Vlhovú a spol. je jasné

Prvá vlna odštartovala limitovaným počtom lístkov na dva dni, ich cena začala na sume 35 eur pre držiteľov Gopassov. Vypredala sa v priebehu piatich minút. Veľmi rýchlo sa minuli aj vstupenky z druhej vlny, v hodnote od 45 eur.

"Vedeli sme, že lyžovanie je v našich končinách v posledných rokoch ťahákom, no taký enormný záujem príjemne prekvapil aj nás, pretože sme predali už viac ako dve tretiny všetkých vstupeniek.

Veľmi sa z toho tešíme a upozorňujeme ďalších fanúšikov, že vstupenky, hoci v inej cenovej relácii, sú ešte stále k dispozícii," uviedol predseda organizačného výboru Jiří Trumpeš v tlačovej správe.

5. Petra Vlhová Čítajte aj Veľké zmeny, nové miesta. Rázna FIS zrušila milovanú destináciu, elitu pozýva na Slovensko. Ako vyzerá Vlhovej kalendár?

V záverečnej tretej vlne sa cena lístkov opäť zvýšila o 10 eur. Jeden záujemca si môže kúpiť maximálne desať vstupeniek a všetky sú registrované na meno a sú neprenosné.

Preteky SP sa do Jasnej vrátia po troch rokoch. Prvýkrát v samostatnej histórii sa lyžiarky predstavili v Nízkych Tatrách v roku 2016, najprv v slalome.

Anna Veithová Čítajte aj Ledecká ju schladila, lyžiarska veľmoc velebila. Oslňujúca exhviezda Svetového pohára bude opäť mamou

Obrovský slalom museli vtedy pre silný vietor preložiť zo soboty 5. marca na pondelok 7. marca a triumfovala v ňom Rakúšanka Eva-Maria Bremová. Deň predtým v slalome zvíťazila Shiffrinová, tretia skončila Veronika Velez-Zuzulová, Vlhová bola na deviatom mieste.

V roku 2021 vyhrala slalom opäť Shiffrinová pred Vlhovou. Slovenka však triumfovala v obrovskom slalome.

Letná dovolenka zjazdových lyžiarok Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Uplynulú sezónu už zahodili za hlavu a chystajú...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #SP v Jasnej