Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Súboj Vlhovej a Shiffrinovej v Jasnej. Organizátori zverejnili cenu vstupeniek

Už v utorok 10. októbra 2023 spustia organizátori januárových pretekov Svetového pohára v Jasnej predaj vstupeniek na toto prestížne podujatie.

06.10.2023 15:56
Vlhová a Shiffrinová Foto:
Fanúšikovia sa v Jasnej môžu tešiť na ďalší diel zo súboja medzi Petrou Vlhovou a Mikaelou Shiffrinovou.
debata

Kúpiť lístky na Petra Vlhovú či Mikaelu Shiffrinovú bude možné iba online a v predaji budú zatiaľ iba balíčky na oba súťažné dni – 20. a 21. januára 2024.

V sobotu je v Jasnej na programe obrovský slalom a o deň neskôr slalom. Záujemcovia môžu získať lístky na oba dni už za 38 eur, k dispozícii za túto cenu bude len 1000 vstupeniek. Možná je aj zľava pre držiteľov tzv. Gopassu.

"Spustenie predaja vstupeniek je zlomový moment, ktorý nás ešte viac približuje k pretekom. Kým organizačný výbor pracuje na príprave podujatia intenzívne už dlhé mesiace, teraz vstupujú do hry aj fanúšikovia, ktorí sa rozhodnú byť pri tom a kúpiť si vstupenky na tento najväčší športový sviatok na Slovensku v budúcom roku,“ informoval predseda organizačného výboru podujatia Jiří Trumpeš.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte viac Bez slnka a s bolesťou. Gutová zvažovala radikálny krok, jej posolstvo pre Vlhovú a spol. je jasné

Fanúšikovia spod Tatier sa isto najviac tešia na Liptáčku Petru Vlhovú, ktorej sú svahy v Jasnej dôverne známe.

„Veľmi sa teším, že sa do Jasnej opäť vrátim a budú môcť prísť aj fanúšikovia. Je to druh pozitívnej motivácie, že budem jazdiť na Slovensku a diváci ma budú môcť prísť povzbudiť. Verím, že budem v dobrej forme, bude sa mi dariť a spolu si to užijeme,“ cituje Vlhovú tlačová správa organizátorov.

Riaditeľka pretekov Jana Palovičová potvrdila, že počas oboch súťažných dní sa 1. kolo začne o 9.30 h. "Počas rovnakého víkendu budú aj preteky mužov v rakúskom Kitzbüheli, tak verím, že diváci pri televíznych obrazovkách si užijú krásne preteky počas oboch dní,“ prezradila.

Hanna Aronssonová Elfmanová Čítajte viac Bola blízko senzácie na úkor Vlhovej. Sezóna odštartuje bez jej ďalšej súperky, majsterka sveta spadla v Argentíne

Doplnila tiež, že žrebovanie čísel najlepších pretekárok sa bude konať v Jasnej pred oboma súťažami, teda v piatok aj v sobotu o 18.00 h. „Všetci si užijú okrem toho aj iný zábavný program. Budú aj prekvapenia, ktoré zatiaľ neprezradíme,“ poznamenala.

Zima sa zdá byť ešte ďaleko, no v Jasnej naplno prebieha príprava. "Na súťažnej aj tréningovej trati sme vymenili niektoré zasnežovacie tyče za výkonnejšie, aby za kratší čas dokázali nastriekať viac snehu.

Aktuálne upravujeme povrch tratí a robíme prípravy na stabilizáciu televíznych veží a obrazoviek. Pripravujeme sa na zimnú sezónu tak, aby bol zasnežovací systém spustený na sto percent v pravú chvíľu a vyrábali sme dostatok snehu,“ povedal veliteľ tratí pre Svetový pohár Maroš Kupčo.

Letná dovolenka zjazdových lyžiarok Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Uplynulú sezónu už zahodili za hlavu a chystajú...
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie #Jasná 2024