Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Shiffrinová zažiarila v Hollywoode. Dva galavečery, prestížna cena aj dojímavá reč

Lyžiarsky párik snov Mikaela Shiffrinová a jej priateľ Aleksander Aamodt Kilde majú za sebou pestrý týždeň. Po dovolenke a období letnej prípravy prišiel čas ukázať sa na dvoch spoločenských akciách v Los Angeles.

14.07.2023 07:50
Mikaela Shiffrinová Foto:
Pôvabná Mikaela Shiffrinová na udeľovaní cien ESPY v Los Angeles.
debata (1)

Prvou akciou bolo podujatie s názvom The Player's Night Out vysielané na online platforme The Players Tribune. Shiffrinová mala na sebe čierny dvojdielny outfit, ktorý lemovali žiariace kamienky. Kilde svoju milú vhodne dopĺňal čiernym krátkymi nohavicami a sakom bez rukávov.

Druhým, dôležitejším podujatím bolo o deň neskôr udeľovanie cien ESPY americkej televízie ESPN, na ktorom predniesla Shiffrinová trochu prekvapujúci, ale každopádne dojímavý prejav.

Držiteľka Veľkého krištáľového glóbusu bola vyhlásená za najlepšiu športovkyňu roka, čo sa jej podarilo iba ako druhej lyžiarke v histórii udeľovanie týchto cien.

Následne vystúpila na pódiu v elegantných bielych šatách a prítomných prekvapila emotívnym prejavom. „Mám veľa ľudí, ktorým sa musím poďakovať za to, kde som dnes,“ začala Shiffrinová s tým, že spomenula každého z najbližšej rodiny.

Collage Maker-09-May-2023-11-16-PM-618 Čítajte viac Dovolenky dvoch rivaliek: Kým Vlhová lieta v oblakoch, Shiffrinová maká s Kildem na Havaji

Následne sa zamerala na svoju sezónu ovenčené novými rekordami vrátane prekonania počtu víťazstiev vo Svetovom pohári. „Veľa sa hovorilo o rekordoch. A to ma prinútilo zamyslieť sa: Prečo je rekord vlastne dôležitý?“ pýtala sa päťnásobná celková víťazka SP.

„Nemyslím si, že je dôležité lámať rekordy, alebo vytvárať nové. Je dôležité ukázať smer budúcej generácii, inšpirovať ju,“ povedala Shiffrinová na pódiu Dolby Theatre v Hollywoode. V závere svojej reči akoby mala slzy na krajíčku a mierne sa jej triasol hlas. Pozrite si jej reč:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stifel U.S. Ski Team (@usskiteam)

Zo svojej partnerky bol nadšený aj Kilde, ktorý prejavil hrdosť na Shiffrinovú krátko po zisku ocenenia. „Gratulujem kráľovnej. Zaslúžená pocta pre úžasného človeka,“ napísal nórsky zjazdár.

Odvážna Mikaela Shiffrinová na Havaji Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Mikaelu Shiffrinovú sa pri snímkach z Havaja...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #zjazdové lyžovanie #Mikaela Shiffrinová #Aleksander Aamodt Kilde