Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dovolenky dvoch rivaliek: Kým Vlhová lieta v oblakoch, Shiffrinová maká s Kildem na Havaji

Na konci apríla sa najlepšia lyžiarka na svete Mikaela Shiffrinová a kráľ zjazdu Aleksander Aamodt Kilde predviedli v New Yorku na večierku magazínu Time. V meste, ktoré nikdy nespí, ich teraz vystriedala Petra Vlhová. A americko-nórsky pár si to zase namieril na Havajské ostrovy.

10.05.2023 07:30
debata (1)

Hviezda slovenského športu nemá zjavne cestovania dosť. Po týždňoch strávených v Thajsku a okolitých ostrovoch sa tentokrát vybrala do mesta, ktoré nikdy nespí.

Vlhová absolvovala v New Yorku vyhliadkový let vo vrtuľníku, fanúšikom na Instagrame sa pochválila aj krásnymi snímkami z Central Parku či pohľadom z mrakodrapu. Tu si pozrite fotografie:

Petra Vlhová na výlete v New Yorku Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová absolvovala vyhliadkový let...

No a kým Slovenka „lietala v oblakoch“, tak víťazka Veľkého krištáľového glóbusu Shiffrinová sa vybrala na Havaj. No ak si myslíte, že po boku svojho partnera iba vylihovala na pláži, tak ste na omyle.

V takmer 30-stupňovej teplote dovolenkuje zamilovaná dvojica po svojom. Shiffrinová uverejnila na Instagrame video, na ktorom sa s Kildem svedomito pripravuje na novú sezónu Svetového pohára:

Pri pohľade na Shiffrinovej vyšportované telo by sa dalo skonštatovať, že žiadny tréning ani nepotrebuje. No ak by chcela zopakovať fenomenálnu sezónu 2022/23, musí zaberať naplno.

Počas vlaňajšieho ročníka zaznamenala Američanka 14 víťazstiev vo Svetovom pohári a prekonala rekord legendárneho Ingemara Stenmarka v počte triumfov v SP.

Ak bude pokračovať v lyžiarskej dominancii aj v nasledujúcej sezóne, môže pokoriť magickú hranicu sto víťazstiev vo Svetovom pohári. Stačí maličkosť – zvíťaziť v dvanástich pretekoch.

Šarmantná Mikaela Shiffrinová v New Yorku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Rekordne úspešná Mikaela Shiffrinová si po...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová #Havajské ostrovy #Aleksander Aamodt Kilde