Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhovej ubudla ďalšia súperka. Špecialistka na obrovský slalom sa rozlúčila emotívnym videom

Slovinská lyžiarka Tina Robniková ukončila kariéru. Tridsaťjedenročnú špecialistku na obrovský slalom prenasledujú zdravotné problémy, ktoré jej nedovoľujú súťažiť na najvyššej úrovni.

06.04.2023 19:16
Kranjska Gora Foto: ,
Tina Robniková.
debata

V príspevku doplnenom o emotívne video spomenula, že od svojich 13 rokov utrpela viacero zranení. Zlomila si osem kostí, dvakrát si pretrhla v kolene skrížený väz a viackrát si vykĺbila rameno.

Tessa Worleyová Čítajte aj Vlhovú už nevyzve, Shiffrinová ju označila za idol. Poddôstojníčka zažiarila aj po rozlúčke

„Po každom zranení som mala veľa odvahy, vôle a motivácie a vždy som verila, že sa môžem vrátiť. Za výnimočný úspech považujem návrat po ťažkom zranení chrbta. Teraz je to iné,“ zdôverila sa na instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tina Robnik (@tina.robnik)

„Lyžovanie bolo pre mňa vždy niečím výnimočným. Ide o druh náklonnosti, ktorá mi v života priniesla veľa dobra a šťastia, ale aj veľa boja a ťažkých chvíľ.

Po poslednom zranení kolena sa moja fyzická aj psychická situácia výrazne zmenila. Cítim, že je čas rozlúčiť sa. Je ťažké skončiť takýmto spôsobom, ale na druhej strane sa teším, že začnem novú kapitolu svojho života," dodala Robniková.

Esther Paslierová Čítajte aj Na zjazdovkách čelila aj Vlhovej. Lyžiarska nádej končí, veľký tlak ju uvrhol do depresie

V minulej sezóne Svetového pohára absolvovala šesť obrovských slalomov, jej najlepším výsledkom bolo 29. miesto. Na najvyššej úrovni absolvovala 69 pretekov, jej maximom bolo 6. miesto.

„Spoločné zápolenie vo Svetovom pohári som si užívala. Želám všetko dobré k tomu, čo príde. A gratulujem ku všetkému,“ napísala Robnikovej Švajčiarka Wendy Holdenerová.

„Som rada, že som ťa mohla spoznať. Prajem ti to najlepšie do budúnosti. Verím, že na teba niekedy natrafím. Dávaj si pozor,“ pridala sa Švédka Sara Hectorová.

Šarmantná Shiffrinová žiarila v rodnom Colorade Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Zástupy fanúšikov, živá koza a dobrá nálada....
debata chyba
Viac na túto tému: #Tina Robniková