Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vinili ju zo zničenia kariéry. Tenisová hviezda sa rozišla s kráskou závislou na sexe

Pred dvomi rokmi bol šiestym hráčom tenisového rebríčka a mal potenciál útočiť na elitnú trojku. No okrem zranení a covidu vstúpila do života talianskej hviezdy Mattea Berrettiniho krásna žena.

27.02.2024 08:50
01. Melissa Satta Foto:
Matteo Berrettini a Melissa Sattaová ešte v čase, keď tvorili šťastný pár.
debata (4)

A práve 38-ročnú bývalú modelku a televíznu moderátorku Melissu Sattaovú vinili talianske médiá z toho, že zničila Berrettinimu tenisovú kariéru. V rokoch 2011 až 2020 bola vo vzťahu s bývalým profesionálnym futbalistom Kevinom-Princom Boatengom a ten ju v minulosti opísal ako závislú na sexeu.

Faktom je, že Berretinimu vzťah so Sattaovou z pohľadu tenisovej kariéry vôbec neprospieval. Veď na začiatku minulého roka, keď sa dali dokopy, mu patrilo 14. miesto v rebríčku ATP. Po roku to s ním išlo dolu vodou až tak, že momentálne je Talian až na 125. pozícii. Mimo elitnej stovky bol pritom naposledy ešte v máji 2018.

Berrettini musel kvôli súkromnému životu a neúspechom na tenisových kurtoch čeliť v Taliansku veľkej kritike. Podľa médií sa dostatočne nesústredil na šport a práve jeho priateľka bola dôvodom jeho zranení. Pri pohľade na krásnu Sattaovú sa tomu ani nemožno čudovať, veď posúďte sami:

Krásna talianska moderátorka Melissa Sattaová Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Melissa Sattaová tvorí pár s talianskym...

Každopádne, 27-ročný rodák z Ríma už bude mať od kritikov nateraz pokoj. Pre Corriere dello Sport potvrdil koniec niečo vyše rok trvajúceho vzťahu. „Myslel som si, že táto otázka príde. Melissa a ja už nie sme spolu,“ povedal Berrettini.

Teraz sa chce, už ako slobodný muž, venovať reštartu svojej upadajúcej tenisovej kariéry a čo najskôr sa dostať na pozície, ktoré mu ešte nie tak dávno patrili. „Mali sme krásny a úctivý vzťah. Bolo to veľmi intenzívne. Musím sa jej poďakovať za túto dobu,“ skonštatoval tenista.

Sattaová sa v talianskom bulvári preslávila desaťročným manželstvom s Boatengom. V tom čase sama prezradila, že sexuálna aktivita mala vplyv na kariéru futbalistu. „Dôvodom, prečo je vždy zranený je to, že máme sex sedem až 10-krát týždenne,“ povedala v minulosti.

415737544 18240290983216502 4342429759833305996 n Čítajte viac Ukrutné bolesti. Pasažierov lietadla vydesil Kučerov záchvat, slovenská tenisová legenda skončila na pohotovosti

Melissa Satta bola predtým manželkou Kevina-princa Boatenga. S bývalou futbalovou hviezdou randila v rokoch 2011 až 2020. V tom čase prezradil, že Satta bola závislá na sexe, čo sama priznala. „Dôvodom, prečo je vždy zranený, je to, že máme sex sedem až 10-krát týždenne,“ povedala v minulosti.

Možno len hádať, či boli aj posledné Berrettiniho zdravotné patálie spôsobené posteľnými radovánkami s o 11 rokov staršou partnerkou. Talian sa chystá vrátiť do profesionálneho tenisu na challengerovom turnaji vo Phoenixe 12. marca. Bude zaujímavé sledovať, či jeho kariéra naberie po roku ten správny kurz.

Ako sa zmenili špičkové tenistky po desaťročiach Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
xxx
4 debata chyba
Viac na túto tému: #ATP #Matteo Berrettini #Melissa Sattaová