Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ukrutné bolesti. Pasažierov lietadla vydesil Kučerov záchvat, slovenská tenisová legenda skončila na pohotovosti

Karol Kučera to v tenise dotiahol až na pozíciu svetovej šestky. Po politickej vsuvke, kedy na pár rokov zasadol do parlamentných lavíc, sa opäť vrátil k rakete, tentokrát ako tréner Slováka Lukáša Kleina. Momentálne ho však sužujú vážne zdravotné ťažkosti.

26.02.2024 05:43
415737544 18240290983216502 4342429759833305996 n Foto:
Karol Kučera sa po politickom intermezze vrátil do sveta tenisu.
debata (5)

49-ročného bývalého skvelého tenistu zastihli veľké problémy na palube lietadla, ktorým sa spolu s Kleinom vracali z turnaja v katarskej Dohy. Päťhodinový let strávil v bolestiach.

"Všetci sa báli, čo sa vlastne deje. Potom som si pri toaletách všimol, že sa tam v bolestiach zvíja bývalý tenista a politik Kučera. Rozhodne nevyzeral dobre. Podľa všetkého išlo o vážne ťažkosti,“ popísal nepríjemnú situáciu v lietadle jeden z pasažierov pre Plus 7 dní.

Cestujúci sa obávali, že piloti zvolia možnosť núdzového pristátia, ktoré je častým riešením v prípade, že na palube má niekto vážne zdravotné problémy.

Peter Sagan Čítajte viac Som v poriadku, ozval sa Sagan po procedúre v talianskej nemocnici. Pod kožou mu pribudol implantát

"Kučera sa držal v blízkosti toaliet a rozhodne nevyzeral v dobrej zdravotnej forme. Bol takmer zelený a trpel ukrutnými bolesťami,“ dodal cestujúci.

Lietadlo napokon úspešne dorazilo do Viedne, kde si Kučeru prevzali zdravotníci, ktorí ho previezli na pohotovosť. Aj samotný Kučera potvrdil, že mu nebolo všetko jedno.

„Včera po prílete som bol na pohotovosti. Jeden záchvat som mal aj v lietadle z Dohy do Viedne. Zistili mi, že mám obličkový kameň.

Prežíval som ukrutné bolesti. Najbližšie dni sa budem venovať liečbe, lekári mi predpísali oddychový režim,“ vysvetlil.

Na svojom facebookovom profile pred pár dňami dodal, že zrejme sa nevyhne endoskopii. "Ahojte kamoši, zrejme ma čaká niečo podobné, ako endoskopia obličkového kameňa, čo zdieľam v youtube linku.

Zrejme nič príjemné určite aj pre viacerých z Vás, ktorí si tým už prešli, vrátane športovcov.

Posledné 2 dni som zažil neskutočné bolesti, vracajúc sa z turnajov z blízkeho východu. Verím, že som už na Sk v dobrých rukách a za chvíľu bude aj invazívny kamarát vonku," napísal na sociálnej sieti.

Hlasy po slovenskom tenisovom triumfe v Srbsku Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Slovensku sa podaril nevýdaný úspech, postup do...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #turnaj #Karol Kučera #Lukáš Klein #obličkové kamene #Doha