Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bola jednou z najpríťažlivejších tenistiek, píšu Srbi. Cibulkovej boj s vlastným telom sledujú aj v zahraničí

Dominika Cibulková sa ešte minulý rok rozhodla, že navráti svoje telo do formy, aspoň takej, akou sa mohla pýšiť počas aktívnej tenisovej kariéry. O jej boji s kilami píšu aj v zahraničí.

12.02.2024 19:02
SR tenis Fed Cup Kanada Baráž II. svetová... Foto:
Dominika Cibulková v roku 2016.
debata (33)

Bývalá svetová štvorka si zaumienila schudnúť okolo 22 kíl, chce to stihnúť počas ôsmich mesiacov. To je pre mamu dvoch detí odvážny termín, no Cibulková sa do výzvy zahryzla.

Ako informovala na konci januára, zhodila už 10,5 kilogramov, čo je takmer polovica vysnívanej konečnej hmotnosti. Podarilo sa jej to za menej ako polovicu plánovaného času.

„Začínam vážne pracovať na tom, aby moja postava vyzerala dobre. Z pása mi ubudlo celkovo už 12 centimetrov,“ pochválila sa na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Stačí si porovnať staré fotky s novými a je zrejmé, že tenistka nehovorila do vetra. Na Cibulkovú nezabudli ani mimo Slovenska, článok jej venoval srbský portál Telegraf.

„Cibulková, ktorá bola počas aktívnej kariéry považovaná za jednu z najpríťažli­vejších hráčok na okruhu, sa po odchode do tenisového dôchodku venovala rodine a stala sa mamou,“ uvádza web s tým, že mala vážny problém s nadváhou.

433757730 Čítajte viac Rapídna zmena na lyžovačke. Cibulková zobrala cieľ schudnúť 22 kíl za osem mesiacov vážne

No po druhom dieťati sa sústredila na svoje telo a keď sa objavila na slávnostnom vyhlásení ankety Športovec roka 2023, večer si ukradla pre seba, pokračuje článok.

„Dostala sa opäť do formy, takže mohla zažiariť na slávnostnom podujatí vo svojej krajine,“ dodáva Telegraf.

V článku však autor trocha predbieha, keďže informuje, že Slovenka už zhodila vysnívaných 22 kilogramov. Zatiaľ je to „iba“ stále výborných desať a pol kila.

Hlasy po slovenskom tenisovom triumfe v Srbsku Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Slovensku sa podaril nevýdaný úspech, postup do...
33 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #tenis #chudnutie #médiá #Dominika Cibulková #telegraf