Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rapídna zmena na lyžovačke. Cibulková zobrala cieľ schudnúť 22 kíl za osem mesiacov vážne

Dominika Cibulková, jedna z najlepších slovenských tenistiek histórie, sa koncom októbra minulého roka rozhodla pre veľkú výzvu.

30.01.2024 09:59
433757730 Foto:
Dominika Cibulková sa pustila do veľkej výzvy.
debata (10)

Jej cieľom je zhodiť prebytočné kilogramy po dvoch pôrodoch a dostať sa opäť do formy. Stanovila si ambiciózny plán: Za osem mesiacov chce schudnúť dvadsaťdva kilogramov.

34-ročná Slovenka začala s drastickou diétou na konci októbra a o svoje pokroky sa delí so svojimi priaznivcami na sociálnych sieťach. Ako jej to ide?

Dominika Cibulková Čítajte viac Bola som jedináčik, športovec, všetky veci sa točili okolo Dominiky. Svet sa mi prevrátil hore nohami, ale napĺňa ma to, vraví legendárna Cibulková

Na matku dvoch malých detí viac ako dobre. Húževnatosť charakterizovala bývalú svetovú štvorku už počas tenisovej kariéry a aj do procesu chudnutia sa pustila naplno. Výsledky je vidieť.

Teniska sa nedávno vybrala na lyžovačku do francúzskych Álp, kde jej robili spoločnosť ja manžel Michal a priatelia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Popritom informovala o veľkom posune. Zhodila už 10,5 kilogramov, čo je takmer polovica vysnívanej konečnej hmotnosti. Podarilo sa jej to za menej ako polovicu plánovaného času.

„Začínam vážne pracovať na tom, aby moja postava vyzerala dobre. Z pása mi ubudlo celkovo už 12 centimetrov,“ pochválila sa prednedávnom na sociálnej sieti.

Sexi Arina Sobolenková, dvojnásobná šampiónka AO Fotogaléria - 40 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti zo života Ariny...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #chudnutie #Dominika Cibulková