Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sinner sa pridal k Rusovi Medvedevovi. Djokovič má nôž na krku

Srbský tenista Novak Djokovič si na tohtoročnom turnaji majstrov v Turíne pripísal na konto druhé víťazstvo. Obhajca titulu zdolal v záverečnom vystúpení v zelenej skupine Poliaka Huberta Hurkacza 7:6 (1), 4:6, 6:1 a udržal si šance na postup do semifinále.

16.11.2023 16:49
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata

Musí sa však spoliehať na to, že Talian Jannik Sinner vo večernom dueli zvíťazí nad Dánom Holgerom Runem. Sinner má na konte dva triumfy, pomer setov 4:1 a je už istým semifinalistom.

Ako vôbec prvému Talianovi v histórii sa mu podarilo na prestížnom podujatí postúpiť medzi elitné kvarteto. Djokovič má v tabuľke dve víťazstvá, jednu prehru a pomer setov 4:3. Rune má bilanciu 1:1 a pomer setov 3:2.

V úvodnom sete si Djokovič i Hurkacz, ktorý nahradil zraneného Gréka Stefanosa Tsitsipasa, držali svoje podanie. V tajbrejku mal jasne navrch Srb, keď ťažil z nevynútených chýb súpera. Jediný bod získal Poliak za stavu 0:6

822134311 Čítajte viac Brnkal na nervy fanúšikom ako dirigent, podpísal odhalenú hruď. Djokovič berie zápasy na turnaji majstrov s nadhľadom

V druhom dejstve Hurkacz zlepšil returny, v piatom geme čistou hrou prelomil podanie Djokoviča a po potvrdení brejku sa ujal vedenia 4:2.

V ôsmom geme vďaka sérii skvelých servisov otočil z 15:40 a vynútil si tretí set. V ňom však slávil úspech Djokovič, ktorý si po rýchlom brejku vybudoval rozhodujúci náskok 4:1.

turnaj majstrov – zelená skupina:
Novak Djokovič (Srb.) – Hubert Hurkacz (Poľ.) 7:6 (1), 4:6, 6:1

Tenisové hviezdy a ich partneri-tréneri Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Intímny, nielen profesionálny vzťah medzi...
debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Jannik Sinner