Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tieto zábery nemal nikto vidieť! Škodoradostní Američania ukázali hnev bieloruskej hviezdy po finálovej prehre

Po neúspešnom finále bola veľmi sklamaná. Hoci to dala na sebe poznať už priamo na kurte, mimo oficiálnych záberov si vyventilovala frustráciu naplno.

11.09.2023 17:41
Sobolenková Foto:
Arina Sobolenková počas finálového zápasu na US Open 2023.
debata (22)

Arina Sobolenková nedokázala nadviazať na triumf z Australian Open, na ktorom tento rok získala svoj prvý grandslamový titul, a vo finále US Open prehrala s domácou Coco Gauffovou 6:2, 3:6, 2:6.

"Gratulujem Coco k úspechu v tomto finále, určite ešte získa mnoho titulov. Jej tím si tento triumf zaslúžil.

Som spokojná, že som dokázala na kurte udržať svoje emócie. To sa mi darilo celú sezónu. Preto som sa aj zlepšila," snažila sa nájsť pozitíva Bieloruska v ďakovnej reči priamo na kurte.

Novak Djokovič Čítajte viac Napriek úcte k Federerovi a Nadalovi treba povedať nasledovné: Novak Djokovič je najlepší tenista všetkých čias. Bodka

Mimo oficiálnych kamier to už bolo iné.

Krátko po jej finálovej prehre sa sociálnymi sieťami začalo šíriť video z priestorov, kde majú prístup iba hráči.

Je na ňom vidieť Sobolenková, ako prichádza so svojou tenisovou taškou a trofejou, ktorú dostala po prehratom finále za „druhé“ miesto.

Bieloruska sa v jednom momente zastaví, vyberie jednu z rakiet a zúrivo s ňou začne trieskať o podlahu. Potom zničenú raketu odnesie priamo do odpadkového koša.

Pozrite si video:

„Niekto z domácich škodoradostných organizátorov chcel Arine ešte viac okoreniť prehru a pustil toto video do éteru,“ komentoval zábery jeden z fanúšikov.

Do debaty sa zapojila aj Judy Murrayová, tenisová trénerka a matka britských reprezentantov Andyho a Jamieho Murrayovcov.

„Tieto zábery nemal nikto vidieť, nemali sa dostať na verejnosť. Je to čisto privátny moment v prázdnej tréningovej miestnosti po sklamaní z prehry v grandslamovom finále,“ uviedla Murrayová.

15 Djkokovič Čítajte viac Unavený Djokovič? Šampión okabátil fanúšikov i naivného Rusa a oslavuje ďalší titul

Sobolenková znášala prehru ťažko, ale mohol ju tešiť aspoň fakt, že od dnes sa premiérovo posunula do čela rebríčku WTA.

Doterajšia jednotka Poľka Iga Swiateková klesla na 2. miesto, šampiónka US Open Gauffová sa po zisku prvého grandslamového titulu posunula o tri priečky na 6. miesto.

Najlepšia slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová si polepšila o šesť miest a patrí jej 58. pozícia.

Americká tenisová kráska Ashley Harkleroadová Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Ako prvá tenistka z profi okruhu pózovala pre...

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Arina Sobolenková #US Open 2023