Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Desivé scény! Češku vystrašil fanúšik, triasol sa, pri ústach mal penu. Ľudia kričali od strachu

Večer. V tieni - 33 stupňov Celzia. Priamo na betónovom dvorci - viac ako 40. Počas vrcholiaceho US Open panujú v New Yorku neznesiteľné podmienky. Trpia nielen hráči, ale aj fanúšikovia v hľadisku.

07.09.2023 12:27
US Open, fanúšik Foto:
Záchranári kriesia fanúšika na US Open.
debata (1)

„Niektorí tenisti tu zomrú, potom všetci uvidia,“ vravel počas svojho štvrťfinálového zápasu s Andrejom Rubľovom priamo do kamery ruský tenista Daniil Medvedev.

Bol nahnevaný, vyčerpaný, priam zničený. A zrejme aj rád, že súboj s krajanom zvládol v troch setoch a po necelých troch hodinách mohol odkráčať z kurtu, aby šiel zregenerovať pred semifinále.

Daniil Medvedev Čítajte viac Niekto tu raz zomrie, kričal Medvedev do kamery počas zápasu s Rubľovom

Krutosť podmienok okúsili vo Flushing Meadows aj ženy. Nielen na vlastnej koži, ale výsledok horúčav videli na vlastné oči aj v hľadisku.

Hneď v úvode duelu medzi domácou Madison Keysovou a Češkou Markétou Vondroušovou muselu prísť k náhlemu prerušeniu.

Z tribún sa odrazu ozývali výkriky ľudí, ktoré dávali tušiť, že sa deje niečo vskutku vážne. Jeden z priaznivcov totiž skolaboval a museli ho kriesiť záchranári.

"Celkom desivý zážitok. Niečo také som pri zápase nezažila, videla som toho chlapa zblízka. Skolaboval, triasol sa, mal penu pri ústach.

Počas výmeny začali ľudia kričať. Našťastie ho záchranári dali dokopy. Aj tak to so mnou na pár gemov otriaslo," komentovala dramatické chvíle Vondroušová, ktorá prehrala 0:2 na sety.

Carlos Alcaraz Čítajte viac Alcaraz zvalcoval Zvereva a ide do semifinále. Pred zápasom proti Djokovičovi ho môže zastaviť už len ruský medveď

Jej premožiteľka narazí v bitke o finálovú miestenku na Bielorusku Arynu Sabalenkovú. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Američanka Cori Gauffová a Češka Karolína Muchová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Madison Keysová #Markéta Vondroušová #US Open 2023