Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Niekto tu raz zomrie, kričal Medvedev do kamery počas zápasu s Rubľovom

"Niekto tu zomrie. Uvidíte," zúril ruský tenista Daniil Medvedev na organizátorov pre kruté podmienky na dvorcoch Flushing Meadows. "Bolo to fakt brutálne, nevidel som ani loptičku."

07.09.2023 09:16
Daniil Medvedev Foto:
Daniil Medvedev vo štvrťfinále US Open.
debata (12)

Ruský tenista sa prebojoval do semifinále US Open, keď vo štvrťfinále zdolal krajana Andreja Rubľova po troch setoch 6:4, 6:3, 6:4.

Medvedev sa počas zápasu veľmi hneval, pretože zápas sa hral v neľudských podmienkach, v neznesiteľnej horúčave. O 18:00 bolo v tieni dokonca 33 stupňov a na betóne zrejme viac ako 40.

V jednej chvíli vyčerpaný Medvedev pristúpil ku kamere a nahnevane povedal: „Niektorí tenisti tu zomrú a potom všetci uvidia.“

Carlos Alcaraz Čítajte viac Alcaraz zvalcoval Zvereva a ide do semifinále. Pred zápasom proti Djokovičovi ho môže zastaviť už len ruský medveď

Skúsený Rus po zápase vyhlásil, že to boli azda najťažšie podmienky, v akých kedy hral. „Bolo to naozaj brutálne. Jediná dobrá vec je, že netrpí len jeden, ale obaja. Je to ťažké pre oboch, sme si tu rovní.“

„Na konci prvého setu som nevidel loptičku. Hral som citom, snažil som sa utiecť, dosiahnuť na loptičku a súper robil to isté. Celý čas sme boli unavení, podmienky boli veľmi brutálne. Bolo to pre mňa veľmi ťažké víťazstvo,“ dodal Medvedev.

V semifinále nastúpi proti Španielovi Carlosovi Alcarazovi, ktorý presvedčivo zdolal nemeckého tenistu Alexandra Zvereva.

Ruská tenisová kráska Anna Kurnikovová Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Svojho času na kurte hviezdna hráčka, ktorú...
12 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniil Medvedev #Carlos Alcaraz #US Open 2023