Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarný moment: Bzučí ako včela, vyhoďte ju! Tsitsipasa rozzúrila diváčka v hľadisku

Na tenisových kurtoch nie je o kuriózne momenty núdza. Posledný z nich sa udial počas zápasu 2. kola na turnaji v Cincinnati medzi Grékom Stefanosom Tsitsipasom a domácim Američanom Benom Sheltonom.

17.08.2023 18:37
797708176 Foto:
Muž v druhom rade prstom ukázal na diváčku, ktorá bzučala Stefanovi Tsitsipasovi pri podaní do ucha.
debata

Štvrtého hráča svetového rebríčka pri podaní obťažovalo bzučanie včely. Aspoň to si počas prípravy na servis aténsky rodák myslel.

Vyrovnaný prvý set získal Tsitsipas až po úspešnom tajbrejku 7:6 a vyrovnaný priebeh mal aj ten druhý. V ôsmej hre za stavu 4:3 pre domáceho tenistu sa postavil na podanie Grék.

Novak Djokovič Čítajte viac Djokovič nadchol Američanku. Cez pauzu ukázal gesto, ktoré ocenili aplaudujúce tribúny

V momente, keď sa chystal vypáliť loptičku do hry sa z hľadiska ozvalo bzučanie pripomínajúce včelu. Tsitsipas podanie prerušil a v domnienke, že ide o otravný hmyz, sa ho snažil odohnať raketou.

Zvuk však nevychádzal zo včely, ale od jednej z diváčok, ktorá sedela na tribúne hneď za podávajúcim Grékom. Netrvalo dlho a tenista celý problém odhalil a vybral sa sťažovať k hlavnému rozhodcovi.

„Tá osoba za mnou imituje včelu. Bzučí mi do podania. Pripadá vám, že je to v poriadku? Toto sa mi nikdy nestalo,“ sťažoval sa u empajrového rozhodcu.

Situácia sa pri ďalšej hre opakovala a na to už reagoval aj domáci tenista, keď sa súpera spýtal, či na neho diváci pokrikujú. „Nie, stále bzučí. Je to tá pani tamto. Musím okamžite odísť,“ reagoval podráždene Tsitsipas.

Bzučiaca dáma si potom nechala dohovoriť, s imitáciou včely prestala a zápas sa bez ďalších prestojov dohral. Obaja súperi si opäť podržali vlastné podania a v tajbrejku bol opäť úspešný Grék a po výsledku 7:6, 7:6 postúpil do osemfinále. V ňom sa stretne s Poliakom Hubertom Hurkaczom.

Svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Anna Bondarová - Maďarsko
debata chyba
Viac na túto tému: #Stefanos Tsitsipas #ATP Cincinnati Masters #Ben Shelton