Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký wimbledonský comeback: Becker opäť komentoval turnaj, ktorý z neho urobil legendu

Veľkého prekvapenia sa dočkali televízny diváci športového kanála Sky Italia. Tenisová legenda Boris Becker totiž komentovala štvrťfinálové zápasy mužov a žien v štúdiu.

14.07.2023 20:20
783973109 Foto:
Borisa Beckera je po návrate z väzenia opäť možné vidieť s mikrofónom v ruke.
debata (1)

O jeho komentátorskej aktivita takmer nikto netušil a o to väčšie prekvapenie to bolo. Becker komentoval stretnutia v angličtine. A mal by byť prítomný aj na mužské finále.

Pre šestnásobného grandslamového šampióna je Wimbledon najbližší. Už ako 17-ročný na ňom v roku 1985 oslavoval prvý titul z turnajov veľkej štvorky, neskôr pridal ďalšie dva.

Od roku 2002 komentoval zápasy v All England Clube pre britskú BBC. Beckerove zápasové hodnotenia boli športovými odborníkmi prijaté kladne.

789114947 Čítajte viac Vyplačte sa, Angličania! Djokovič si zgustol na neprajnom publiku. O titul si zahrá s Alcarazom

No pred dvoma rokmi sa dostal na vedľajšiu koľaj, najskôr čelil obvineniu zo zatajenia majetku a v roku 2022 ho odsúdili na dva a pol ročné väzenie.

BBC s Beckerom nemala záujem ďalej spolupracovať. Zápasy teraz sleduje zo svojho prechodného domova v Miláne. Počuť a vidieť ho je možné aj v nemeckej televízii. Pre Eurosport analyzoval už stretnutia na Australian Open a French Open.

Maria Šarapovová na dovolenke v Taliansku Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Maria Šarapovová si v uplynulých dňoch užívala...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Wimbledon 2023