Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ona nevyhrala? Badosová poopravila zmäteného novinára, ten si aj tak šiel svoje

Španielska tenistka Paula Badosová sa s tohtoročným Wimbledonom rozlúčila už v 2. kole. V zápase s Ukrajinkou Martou Kosťukovou prehrala prvý set 2:6 a po prvej prehratej hre v druhom sete duel skrečovala. Doplatila na pretrvávajúce problémy s chrbtom.

08.07.2023 16:02
Paula Badosová Foto: ,
Paula Badosová.
debata

Už aj tak mizerný pocit prehĺbil na tlačovej konferencii popletený novinár, ktorý jej gratuloval k víťazstvu. „Ja som prehrala,“ nevychádzala z údivu niekdajšia svetová dvojka.

Redaktor napriek tomu pokračoval vo svojej línii: „Niektoré zápasy ste vynechali pre zranenie. Môžete nám prosím povedať niečo o svojej fyzickej kondícii a sebavedomí?“

„Pre vašu informáciu, nevyhrala som, ale prehrala,“ pripomenula 35. hráčka rebríčka WTA. „Ona nevyhrala?“ spýtal sa chaotický novinár a po potvrdení preňho zjavne novej informácie otázku aj tak zopakoval.

Badosová, priateľka gréckej hviezdy Stefanosa Tsitsipasa, viditeľne bojovala s emóciami, no udržala sa a odpovedala: „No, necítim sa najlepšie. Práve som vzdala zápas, takže by som si priala, aby som sa cítila lepšie.“

Badosová sa odhlásila aj z mixu, v ktorom sa mala predstaviť s Tsitsipasom.

Tenistky s tetovaniami. Aké na sebe nosí Slovenka? Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Niektoré skrývajú pod šatami, ďalšími sa hrdo...
debata chyba
Viac na túto tému: #wimbledon #Paula Badosová