Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legendárna Navrátilová potvrdila výbornú správu: Ďakujem lekárom

Bývalá svetová tenisová jednotka Martina Navrátilová vyhlásila, že nemá už žiadne príznaky rakoviny.

20.06.2023 08:34
04. Martina Navrátilová Foto: ,
Martina Navrátilová.
debata

Členka tenisovej Siene slávy na sociálnej sieti uviedla, že absolvovala testy v nemocnici v New Yorku, ktoré potvrdili, že sa vyliečila z nádorového ochorenia.

„Ďakujem všetkým lekárom, sestričkám a špecialistom. Cítim obrovskú úľavu,“ napísala 66-ročná Navrátilová na sociálnej sieti.

Emil Miške Čítajte viac Na Slovensku cítim priemernosť a počúvam, že sme len malý národ. Nie je tu nikto, kto chce byť najlepší. Češky sú iné

Víťazke 18 grandslamových turnajov vo dvojhre diagnostikovali v decembri minulého roka ranné štádium rakoviny prsníka a hrtana, následne začala s liečbou.

Lekári ju už vtedy informovali, že rakovina v tejto fáze je dobre liečiteľná a bývalá tenistka má až 95-percentnú šancu na uzdravenie. Už v marci pre televíznu stanicu Talk TV uviedla, že sa vyliečila, čo potvrdili teraz aj testy.

Roger Federer Čítajte viac Po týždni mlčania. Federer poslal Djokovičovi pár veľmi vrúcnych slov

Navrátilová zdolala ochorenie už druhýkrát. V roku 2010 lekári zistili, že má neinvazívnu rakovinu prsníka, z ktorej sa rovnako vyliečila.

Pražská rodáčka emigrovala v roku 1975 z Českos­lovenska do USA a v roku 1981 sa stala americkou občiankou. Počas kariéry získala celkovo 59 grandslamových titulov vo dvojhre i štvorhre.

Kúzelná Maria Šarapovová. Stále krajšia a krajšia Fotogaléria - 52 fotiek Všetky fotky
Maria Šarapovová, najslávnejšia ruská tenistka,...
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #rakovina #Martina Navrátilová