Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdna Talianka si na Schmiedlovú verí: Všetko to bude o mne, tvrdí

Talianska tenistka Camila Giorgiová sa pred zápasom Pohára Billie-Jean Kingovej proti Slovensku cíti zdravotne fit.

13.04.2023 15:26
Schmiedlová a Giorgiová Foto: ,
Na snímke vľavo Anna Karolína Schmiedlová (Slovensko) a Camila Giorgiová (Taliansko) pózujú počas žrebu kvalifikácie na tenisový turnaj Pohára Billie - Jean Kingovej Slovensko - Taliansko 13. apríla 2023 v Bratislave. FOTO TASR - Pavel Neubauer
debata

V piatkovej úvodnej dvojhre proti Anne Karolíne Schmiedlovej chce na harde v bratislavskom NTC nadviazať na triumf nad slovenskou jednotkou z januárového Australian Open.

„Na tréningoch som mala zatejpovanú nohu, no bolo to čisto z preventívnych dôvodov, nie je za tým žiadne zranenie. Všetko to bude o mne a o mojej hre. Ak podám koncentrovaný výkon a využijem svoje zbrane, verím, že sa mi podarí zvíťaziť,“ uviedla Giorgiová, ktorá debutovala v prestížnej tímovej súťaži už pred desiatimi rokmi.

Martina Trevisanová Čítajte viac Slovenky sa pokúsia do tretice zdolať Talianky. S každou sa dá hrať, vraví Schmiedlová

Vlani v apríli v kvalifikácii v sardínskom Alghere prispela dvoma bodmi v singloch k víťazstvu 3:1 nad Francúzskom a postupu na finálový turnaj v Glasgowe. V tomto roku sa aj vďaka zisku titulu na turnaji WTA na tvrdom povrchu v mexickej Meride vrátila do elitnej svetovej päťdesiatky.

Kapitánke talianskeho tímu Tathiane Garbinovej pri zostavovaní nominácie na duel so Slovenskom ochotne prikývla. „Som rada, že môžem v Bratislave reprezentovať Taliansko. V tíme je výborná atmosféra, navzájom si žičíme a povzbudzujeme sa. Verím, že sa to prejaví aj na kurte v jednotlivých zápasoch.“

Svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Anna Bondarová - Maďarsko
debata chyba
Viac na túto tému: #Camila Giorgiová #Pohár Billie Jean Kingovej