Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Niekdajšia ženská svetová šestka prekonala rakovinu a chváli sa radostnou správou. Čaká dvojičky s futbalistkou

Písal sa august 2020, keď sa jej v ordinácii podlomili kolená. "Trpíte rakovinou lymfatických uzlín," počula od doktora tenistka Carla Suárezová, bývalá šestka svetového rebríčka. Vyliečila sa. A teraz sa dočkala tej najkrajšej odmeny: Pod srdcom nosia dvojčatá!

05.04.2023 16:58
Carla Suárezová Navarrová Foto:
Carla Suárezová Navarrová s partnerkou.
debata (35)

Prešla si ťažkou chemoterapiou, medicínou jej bol aj tenis. Len keď trošku mohla, išla si zahrať. „Ten zvuk rakety a odpinknutej lopty…,“ tešila sa niekdajšia štvrťfinalistka všetkých grandslamov s výnimkou Wimbledonu.

Aj preto chorobu zdolala a pred štyrmi mesiacmi po boku milovanej partnerky, futbalistky Olgy Garcíaovej, oznámila tehotenstvo. „Dúfame, že všetko prebehne bez komplikácií,“ priala si.

Čo nevidieť budú nie tri, ale štyri! „Dvojičky na ceste,“ povedala svetu. „Už nedočkavo odpočítavame dni, kedy sa uvidíme a užijeme si novú spoločnú etapu.“ A ako dôkaz pripojila fotku, na ktorej jej milovaná Olga dáva na jej bruško bozk.

Anhelina Kalininová Čítajte viac Ruska a Ukrajinka opäť k sebe nenašli cestu. Kalininová sa vraj na Kalinskú po zápase ani len nepozrela
35 debata chyba
Viac na túto tému: #Carla Suárezová-Navarrová