Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedotýkaj sa ma! Medvedev sa zvíjal v bolestiach. Odmietol pomoc Zvereva

Ruský tenista Daniil Medvedev slovne vybuchol počas zápasu proti Nemcovi Alexandrovi Zverevovi na turnaji v Indian Wells.

15.03.2023 14:01
762837596 Foto:
Ruský tenista Daniil Medvedev sa postaral v Indian Wells o rozruch.
debata (6)

Medvedev napokon nával emócií zvládol a v dramatickom súboji napokon zdolal Zvereva 7:6 (5), 6:7 (5), 7:5 a postúpil do štvrťfinále na podujatí ATP 1000.

Tenisový svet však po zápase viac ako o hre oboch tenistov hovoril o Medvedevovom vyčíňaní na kurte, počas ktorého sa sťažoval na pomalý povrch a označil ho za hanbu. „Je to strašná hanba považovať tento hrozný kurt za tvrdý povrch. Je to hanba tohto športu, tohto dvorca,“ kričal smerom na rozhodcu.

Novak Djokovič Čítajte viac Djokovič sa s Dimitrovom skvele bavili: Kôň, kôň, korytnačka aj pipka svetovej triedy

Viditeľne rozladený Medvedev s kritikou pokračoval: „Mali by sme tu zakázať hrať. Pôjdem na záchod a je mi jedno, či ma potrestáte za zdržovanie. Budem pomalý, ako tento kurt. Ak nám dovolia hrať na takomto dvorci, môžem si dovoliť robiť, čo chcem,“ zakončil monológ.

Okrem toho si v závere stretnutia ruský tenista škaredo podvrtol členok. Počas toho, ako sa na zemi zvíjal v bolestiach, mu chcel Zverev pomôcť vstať na nohy. Medvedev jeho pomoc odmietol.

Andrej Rubľov. Čítajte viac Exjednotka sa vyjadrila k (ne)účasti Rusov vo Wimbledone. Rubľov napísal na kameru jasný odkaz

„Dosť silno som si podvrtol členok. Bolesť rástla a zvyčajne to nebýva dobré znamenie. Aj som si povedal, že by som mal prestať," uviedol po zápase. Napokon duel dohral a dosiahol už 17. víťazstvo za sebou. Svetová šestka získala tri tituly v rade – v Rotterdame, Dauhe a Dubaji.

Ako sa zmenili tenisové hviezdy z 90. rokov Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Vyhrávali grandslamové tituly, boli svetové...
6 debata chyba