Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Predstiera Djokovič zranenie stehna? Favorit na titul sa bráni

Srbský tenista Novak Djokovič sa mal sťažovať na odlišné zaobchádzanie a na to, že jeho zranenie stehna je spochybňované.

24.01.2023 21:30
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič s obviazaným ľavým stehnom.
debata (3)

Djokoviča v tejto súvislosti citoval portál tennismajors.com. „Ak sú zranení niektorí ďalší hráči, potom sú obeťami, ale ak som to ja, predstieram to. Je to veľmi zaujímavé,“ uviedol Djokovič.

Takéto vyhlásenie mal mať v rozhovore so srbskými novinármi po víťazstve v osemfinále Australian Open nad domácim Alexom de Minaurom. Djokovič zároveň zdôraznil, že nemá pocit, že by musel niekomu niečo dokazovať.

Sebastian Korda a Karen Chačanov. Čítajte viac Rozprávka Kordu sa skončila. Štyria semifinalisti v Melbourne sú známi

Napriek tomu uvažuje o zverejnení snímok, napríklad z magnetickej rezonancie a ultrazvukových vyšetrení: „Možno to urobím, možno nie“. Djokoviča delia od 22. titulu na grandslamovom turnaji a jubilejného desiateho na Australian Open v Melbourne už len tri víťazstvá.

Djokovičov môže byť jedno, čo o jeho zranení hovoria iný. „Zvykol som si,“ konštatuje. Hovorí, že takéto reči mu skôr dodávajú silu a motiváciu navyše. Srbský tenista sa v stredu vo štvrťfinále stretne s Ruskom Andrejom Rubľovom.

Krásne polovičky svetových tenistov Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Krásne partnerky svetových tenistov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #Novak Djokovič #Australian Open #Melbourne