Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opäť sa objavil pri Djokovičovi. Vajda pri slovách vďaky pobavil Belehrad

Novak Djokovič prežil emotívnu nedeľu. Aj keď vo finále turnaja ATP v Belehrade prehral s Rusom Andrejom Rubľovom, pri ceremónii mu bývalý tréner Marián Vajda poďakoval za časy, keď ho viedol.

24.04.2022 21:17
debata (5)

Slovenský kouč dostal darček v podobe netradičnej plastiky.

„Nole, chcem sa ti poďakovať za to, čo si pre mňa urobil za posledných 15 rokov. Bolo to veľké dobrodružstvo. Veľmi som sa zabavil… väčšinu času. A na záver ďakujem sám sebe, že som to vydržal,“ uviedol s úsmevom.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach reagovali svojsky. „Choď domov, kým ťa opäť angažuje,“ komentoval zábery jeden z fanúšikov.

Novak Djokovič s bývalými trénermi (sprava)... Foto: SITA/AP, Darko Vojinovic
Serbia Tennis Novak Djokovič s bývalými trénermi (sprava) Mariánom Vajdom, Gebhardom Gritschom a Miljanom Amanovičom po finále v Belehrade.

Vajda stál po Djokovičovom boku pri všetkých veľkých tituloch. Ako sme informovali v marci, za ich rozchodom treba hľadať aj olympijské hry, čo Vajda potvrdil pre Šport.sk.

"Nebol som za jeho účasť v Tokiu, termíny sa nahustili, ostalo málo času na prípravu a neúspech pod piatimi kruhmi mu odčerpal veľmi veľa psychických a fyzických síl.

Chápal som jeho cieľ, veľmi túžil vybojovať zlato pre Srbsko, rozdal sa tam celý a to sa potom ukázalo v New Yorku," uviedol Vajda narážajúc na finálovú prehru s Daniilom Medvedevom.

Novak Djokovič Čítajte aj Djokovič zdupľoval odkazy Wimbledonu. Rubľov mu vo finále uštedril kanára
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda