Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Austrálski novinári? Zabudli na kameru a vulgárne dourážali Djokoviča

Dvoch moderátorov austrálskej súkromnej televíznej stanice Channel 7, Mikea Amora a Rebeccu Maddernovú, prichytili kamery, ako nevyberavo urážajú Novaka Djokoviča a obviňujú ho z "klamstva" o jeho teste na covid-19.

11.01.2022 17:14
XXX Foto:
Austrálski novinári TC Channel 7.
debata (123)

Všetko sa to udialo potom, ako v pondelok rozhodol austrálsky súd o tom, že federálna vláda mu má vrátiť víza, ktoré mu predtým odňala. Podľa sudcu Anthonyho Kellyho nemal srbský tenista dostatok času zareagovať na požiadavky hraničnej polície.

Novak Djokovič Čítajte viac Austrália tápe, Djokovič trénuje za zamknutými dverami. Odhalil ho dron

V nechcenom videu, keďže obaja mali pocit, že kamery sú vypnuté a ktoré koluje na sociálnych sieťach, je vidieť, ako Amor hľadá svoj mikrofón, zatiaľ čo ho kamera neúmyselne nahráva. Zatiaľ čo on bol zaneprázdnený hľadaním svojho mikrofónu, Maddernová začala rozhovor tým, že označila svetovú jednotku za veľkého klamára.

„Akokoľvek sa na to pozriete, Novak Djokovič je klamár, zákerný, h****,“ povedala. „Akokoľvek sa na to pozrieš. Chodí von, keď vie, že je covid pozitívny – no, nemyslím si, že bol pozitívny.“

Novak Djokovič Čítajte viac Prepis Djokovičovho rozhovoru na letisku. Toto mu vyhralo súd

Austrálske médiá, rovnako aj austrálska verejnosť, sú všeobecne nahnevané na svetovú jednotku. Vyčítajú jej, že zneužíva svoje postavenie slávneho a bohatého človeka. Zatiaľ čo oni museli strpieť dlhé lockdowny.

Pozrite si VIDEO.

123 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Australian Open 2022