Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gombos v Brisbane nevyužil tri mečbaly, bol pri nich pasívny

Slovenský tenista Norbert Gombos nepostúpil zo hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ATP v austrálskom Brisbane a môže sa koncentrovať na kvalifikáciu melbournských grandslamových Australian Open (14. - 17. januára).

04.01.2015 13:06
Norbert Gombos Foto: ,
Slovenský tenista Norbert Gombos.
debata

V nedeľnajšom 2. kole trojkolovej kvalifikácie nepremenil dovedna tri mečbaly proti domácemu Mattovi Reidovi, s ktorým prehral frustrujúco tesne 6:3, 6:7 (11), 6:7 (3).

„Dnes som nemal najšťastnejší deň, ale aj také sú… Dva mečbaly som mal v tajbrejku druhého setu a jeden v treťom sete za stavu 5:4 pri jeho servise. Bol som pri tých mečbaloch zbytočne pasívny a to rozhodlo. Ak by som do toho išiel agresívnejšie, mohlo to dopadnúť inak. Počas celého zápasu som sa cítil dobre, ale po mojich nevyužitých príležitostiach v druhom sete sa Reid vzchopil a začal veľmi dobre podávať,“ uviedol 24-ročný galantský rodák pre agentúru SITA.

Príjemný objav slovenskej daviscupovej sezóny 2014 Gombos figuruje na 126. pozícii vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre a je pred ním výzva premiérovo sa dostať do hlavnej singlovej súťaže na úrovni veľkej štvorky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Brisbane #Norbert Gombos