Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena sa opäť vzdala. Na duel so Stosurovou nenastúpila

Americká tenistka Serena Williamsová nenastúpila na turnaji China Open v Pekingu na piatkové štvrťfinále proti Austrálčanke Samanthe Stosurovej.

03.10.2014 08:04
Serena Williamsová Foto:
Serena Williamsová.
debata

Najvyššie nasadená hráčka odstúpila z podujatia pre zranenie ľavého kolena. Už vo štvrtok proti Češke Lucii Šafářovej hrala Serena Williamsová so zabandážovaným kolenom a na dvorci sa pohybovala len s veľkou námahou.

Po stretnutí vynechala tradičnú tlačovú konferenciu, keďže sa snažila dať si nohu do poriadku. Serena Williamsová nútene odstúpila aj z minulotýždňového turnaja vo Wu-chane, vtedy to bolo pre vírusové ochorenie. Bez boja postúpila do semifinále aj Srbka Ana Ivanovičová, súboj s turnajovou deviatkou skrečovala Simona Halepová.

Výsledky piatkových stretnutí štvrťfinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory China Open v čínskom Pekingu (dotácia 5 427 105 USD, tvrdý povrch): Samantha Stosurová (Aus.) – Serena Williamsová (USA-1) bez boja, Williamsová nenastúpila Ana Ivanovičová (Srb.-9) – Simona Halepová (Rum.-2) bez boja, Halepová nenastúpila

debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams