Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková a Rybáriková postúpili v Montreale do 2. kola

Slovenské tenistky Dominika Cibulková a Magdaléna Rybáriková postúpili do 2. kola na turnaji WTA Rogers Cup v kanadskom Montreale.

05.08.2014 07:08
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková a Francoise Abandová po vzájomnom súboji v Montreale.
debata

Nasadená desiatka Cibulková si poradila v pondelkovom súboji 1. kola so sedemnásťročnou domácou držiteľkou voľnej karty Francoise Abandovou za 106 minút 6:1, 3:6 a 6:0. Magdaléna Rybáriková zdolala v súboji hráčok z piatej desiatky svetového rebríčka Američanku Alison Riskeovú 6:1, 6:3. Súboj trval 80 minút.

Obe Slovenky už majú istotu 60 bodov do rebríčka WTA a na ich konto pribudne po 13 370 dolárov. V 2. kole na Cibulkovú čaká Heather Watsonová z Veľkej Británie a Rybáriková bude zasa čeliť Češke Lucii Šafářovej. Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka Cibulková bola už pred šiestimi rokmi práve v tomto dejisku vo finále, v ktorom uhrala len tri gemy proti Ruske Dinare Safinovej. Vlani sa v Toronte dostala do štvrťfinále, nestačila v ňom na Číňanku Na Li.

Výsledky pondelkových stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Rogers Cup v kanadskom Montreale (dotácia 2 440 070 USD, tvrdý povrch):

Dvojhra – 1. kolo:
Dominika Cibulková (SR-10) – Francoise Abandová (Kan.) 6:1, 3:6, 6:0
Magdaléna Rybáriková (SR) – Alison Riskeová (USA) 6:1, 6:3

debata chyba
Viac na túto tému: #Magdaléna Rybáriková #Dominika Cibulková