Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemôžem čakať, že môj tenis bude vždy dokonalý, vravel Murray po prehre

Štvrtok bol na kanadských turnajoch severoamerickej tenisovej série na tvrdých povrchoch čiernym dňom pre úradujúcich wimbledonských šampiónov.

09.08.2013 10:33
Andy Murray Foto: ,
Andy Murray.
debata

Marion Bartoliová v Toronte skrečovala zápas osemfinálového 3. kola dvojhry so Slovenkou Magdalénou Rybárikovou za stavu 6:7 (5), 0:1 a 15:40 na príjme a Andy Murray v Montreale šokoval prehrou 4:6, 3:6 s Ernestsom Gulbisom v rovnakej fáze Rogers Cup-u. Lotyš sa tešil z víťazstva nad dvojkou svetového rebríčka na šiesty pokus, predtým s ním päťkrát za sebou prehral. Teraz navyše ukončil 13-zápasovú víťaznú šnúru obhajcu vlaňajšieho titulu na US Open.

„Nemôžem čakať, že bude môj tenis vždy dokonalý. Chce to čas. Dnes som hral proti veľmi dobrému súperovi , ktorý ma nepustil do tempa. Napriek tomu ma sklamala razancia mojich úderov,“ priznal Murray, ktorý má za sebou blok prípravy v Miami.

„Na začiatku som sa trápil zo základnej čiary, ale potom som pridal na agresivite a využil ponúknuté príležitosti,“ povedal 38. hráč počítačového poradia Gulbis. „Tento rok som začínal zo 150. miesta, ale postupne sa šplhám nahor. Chcem sa usadiť v dvadsiatke. Tam vám stačí jedno – dve veľké víťazstvá a ste v desiatke,“ dodal štvrťfinálový súper domáceho Milosa Raonica.

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Andy Murray #Ernest Gulbis