Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Infarkt na schodoch? Priamy svedok sa vyjadril k smrti známeho squashistu

Squashista Miroslav Celler zomrel minulý týždeň po páde zo schodov v jednom z bratislavských barov. Spoločne s ním spadol aj jeho kamarát Tomáš Tóth, tiež hráč squashu. Ten pre Nový Čas opísal, čo sa v osudný večer stalo.

11.01.2023 19:20
miroslav celler Foto: ,
Takto Miroslav Celler pózoval s trofejou pre majstra Slovenska v squashi po víťazstve vo finálovom zápase nad Marekom Manikom v Bratislave 17. marca 2018.
debata (12)

Cellerovmu pádu vraj zabrániť nedokázal. Myslí si však, že jeho kamarát zle našliapol na schod

„Je to hrozné. Šli sme hore po schodoch a pred posledným Miro zle našliapol, ale presne do detailov si to nepamätám. V tom momente začal padať, a ja som už bol hore,“ popisoval hrozné chvíle Tóth.

„Robil som, čo som mohol, inak by som s ním nespadol. Snažil som sa ho chytiť. Stiahol ma, a ja som padal s ním. Ale to už je jedno. Miro bohužiaľ spadol nešťastnejšie,“ uviedol.

Polícia po príchode k baru Meanto Tomáša zadržala, kým prípad neprešetrila a nevidela záznam z kamery. Policajti začali trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. „Vyšetrovateľ povedal, že pitva určí, či sa niečo nestalo v jeho tele. Podľa záznamu sa to zatiaľ posudzuje ako nešťastná náhoda.“

Iný Cellerov známy Novému Času povedal, že bývalý elitný športovec mohol dostať infarkt alebo mozgovú príhodu. Spadol vraj z ničoho nič a počas pádu ani nedal ruky pred seba.

Výborný športovec bol ženatý a mal rok a pol starého syna, navyše ďalšie dieťa v rodine postihnutej tragédiou je na ceste.

Aleš Loprais Čítajte viac Loprais ukázal na videu tragický okamih. O ničom netušil, Talian bol pod dunou
12 debata chyba
Viac na túto tému: #squash #Miroslav Celler