Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prijala pozvanie tímu Haas F1. Krásna Slovenka rozžiarila paddock na Veľkej cene Miami

Na očakávanej Veľkej cene v Miami, konkrétne v sobotných pretekoch v šprinte a následnej kvalifikácii, sa to hemžilo osobnosťami zo spoločenského a športového života, no pozornosť väčšiny objektívov si pre seba ukradla slovenská modelka Veronika Rajek.

05.05.2024 11:03
Veronika Rajek Foto:
Veronika Rajeková počas motoristického víkendu na Veľkej cene Miami.
debata (6)

Rodáčka z Vranova nad Topľou a známa influencerka s takmer siedmimi miliónmi sledovateľov prijala pozvanie od tímu Haas F1 Team. Preteky, v ktorých zvíťazil s prehľadom Max Verstappen, tak sledovala priamo z garáže pretekárskeho tímu.

Slovenka nebola zďaleka jedinou celebritou, ktorá zavítala na okruh v Miami. Medzi tie najväčšie patrili spevák a skladateľ Ed Sheeren, medzi pilotmi sa ukázal aj bývalý tréner Realu Madrid a majster sveta z roku 1998 Zinedine Zidane či členka slávnej rodiny Karashianovcov Kendall Jennerová.

Veronika Rajeková patrila medzi jednu z mnohých... Foto: Profimedia
Veronika Rajeková Veronika Rajeková patrila medzi jednu z mnohých celebrít, ktoré sa ukázal na okruhu F1 v Miami.

Okrem víťazstva v šprinte ovládol Verstappen aj kvalifikáciu a na štart Veľkej ceny Miami tak v nedeľu večer odštartuje z prvej pozície.

Holanďan svoju šnúru kvalifikačnej neporaziteľnosti natiahol na sedem veľkých cien od vlaňajšej VC Abú Zabí až po Miami.

Max Verstappen natiahol šnúru kvalifikačnej neporaziteľnosti na sedem veľkých cien od vlaňajšej VC Abú Zabí až po VC Miami. Jeho najväčšími súpermi boli piloti Scuderie Ferrari, pre ktorých je to povzbudením pred domácimi pretekmi v Imole, v ktorej chcú predstaviť veľký balík vylepšení.

Slovenka Veronika Rajek vs. hviezdny Tom Brady Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Rajek meria 180 cm, je narodená v znamení Rýb.
6 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká cena Miami #Veronika Rajek