Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká kauza v zámorí. Ochrankár draftovej jednotky vraj udrel do tváre Spearsovú, polícia už rozhodla

Policajné oddelenie v Las Vegas nevznieslo obvinenie voči ochrankárovi francúzskeho basketbalistu Victora Wembanyamu, ktorý mal udrieť speváčku Britney Spearsovú.

07.07.2023 21:07
Britney Spearsová Foto: ,
Britney Spearsová a Victor Wembanyama.
debata

Najvyššie draftovaný hráč basketbalovej NBA tohto roku pocítil hneď na úvod svojej kariéry úskalia statusu celebrity v USA. Počas návštevy reštaurácie v Las Vegas sa k nemu snažila priblížiť Spearsová, pre čo nemal pochopenie ochrankár a odstrčil ju.

Speváčka následne kontaktovala políciu a uviedla, že došlo k ublíženiu na zdraví. Policajné oddelenie uviedlo, že vyšetrovanie ukončilo bez vznesenia obvinenia.

Polícia tvrdí, že na videozázname z bezpečnostnej kamery je vidieť, ako Spearsovú neúmyselne udreli do tváre po tom, čo jej Wembanyama odstrčil ruku z ramena.

Victor Wembanyama Čítajte aj MS bez jednotky draftu, reprezentácii dala košom. Moje telo je vo vývoji, vysvetľuje

Štyridsaťjedenročná Spearsová má dni slávy dávno za sebou, no Wembanyama vyhlásil, že by ju spoznal. V dave si ju však 226 cm vysoký dlháň nevšimol.

"Boli sme v sále, veľa ľudí tam na mňa pokrikovalo. Bavili sme sa o takejto situácii s ochrankou, preto som išiel rovno a nezastavil sa. Ona na mňa volala a siahla po mne zozadu.

Viem, že ochrankár ju odstrčil, neviem ako prudko," popísal podľa ESPN situáciu hráč San Antonia Spurs, ktorý prichádza do NBA s veľkými očakávaniami a hovorí sa o ňom ako o generačnom talente.

Victor Wembanyama Čítajte aj Generačný talent. Jednotkou draftu NBA je podľa očakávania tínedžer z Francúzska

Spearsová využila príležitosť a komentovala situáciu na instagrame.

"Jeho ochranka ma pred davom ľudí, bez toho, aby sa obzrela, udrela do tváre. Takmer ma zrazil na zem a spôsobil, že mi z tváre spadli okuliare. Verejne sa mi neospravedlnil hráč, jeho klub, ani ochrankár.

Verím, že sa dočkám. Mnohokrát v živote som sa ocitla v obkľúčení ľudí, no moji ochrankári nikdy nikoho neudreli. Verejne známi ľudia musia byť príkladom a chovať sa k iným s rešpektom."

Wenbanyamu čaká v noci na sobotu prvý oficiálny duel v drese Spurs. V Las Vegas nastúpi v Letnej lige NBA proti Charlotte.

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Victor Wembanyama