Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hole-in-one alebo niečo oveľa lepšie? Rybáriková oznámila bomba správu

Ešte donedávna sa preháňala po tenisových dvorcoch. Napokon, je to päť rokov, čo dosiahla obrovský úspech - prebojovala sa do semifinále Wimbledonu.

04.07.2022 16:00
debata

Magdaléna Rybáriková bude mať odteraz iné starosti. Na sociálnej sieti Instagram oznámila tú najkrajšiu novinu – čoskoro bude matkou.

Spravila to však veľmi netradičným spôsobom – na golfovom ihrisku. Po jednom z odpalov sa chytila za zaoblené bruško.

Rybáriková sa vytratila z kurtov postupne. Po semifinále Wimbledonu sa o pol roka prebojovala aj do osemfinále Australian Open. V rebríčku WTA sa prebojovala do druhej desiatky. Potom ju začali trápiť zranenia. V roku 2020 v rozhovore pre Pravdu potvrdila, že s tenisom končí.

Magdaléna Rybáriková. Čítajte viac Tenisu mám plné zuby. Túžim po všednosti bežných dní

V rozhovore nám tiež naznačila, čo robí. Stavala domy a venovala sa svojmu veľkému hobby – začala hrať golf. A ako vidíme, vášeň pre golfovú palicu ju neopustila dodnes.

„Našla som si iný šport – golf. Ten ma baví tak, ako kedysi v začiatkoch tenis. Možno aj preto mi raketa nechýba. Uvidím, čo bude o rok, dva. Momentálne som oddýchnutá, robím prvé kroky v golfe, učím sa pravidlá, techniku, všetko okolo neho, čo ma nesmierne baví a napĺňa,“ povedala nám.

Teraz ju v živote čakajú nové úlohy, miesto odpalov sa bude starať o potomka. „Začína sa dobrodružstvo. Už sa nevieme dočkať,“ napísala v pondelok.

Želáme jej všetko dobré, aby materské povinnosti zvládala aspoň tak dobre, ako kedysi tie tenisové.

Najväčší tenisoví bombardéri v histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juan Martín del Potro (240 km/h): Najlepší...
debata chyba
Viac na túto tému: #Magdaléna Rybáriková