Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stal sa dedkom, piatykrát sa rozviedol. Matthäusa odfotili so záhadnou brunetkou

Legendárny nemecký futbalista Lothar Matthäus pred polrokom oslávil jubileum - šesťdesiatku. A pred niekoľkými dňami vysvitlo, že do okrúhlych narodenín stihol päť rozvodov.

06.10.2021 17:34
debata (3)

Jeho (zatiaľ) poslednou manželkou bola o 28 rokov mladšia ruská modelka Anastasia Klimková, s ktorou má sedemročného syna Milana. Zaujímavosťou je, že sa vzali na Slovensku. Sobáš sa uskutočnil v novembri 2014 v kaštieli Chateau Belá na juhu Slovenska.

„Hádam je to už moja posledná svadba,“ vravel vtedy pre Bild. Rovnaký zdroj ho citoval aj tentoraz – po potvrdení špekulácií o tom, že s Anastasiou netvoria pár.

Matthäus Čítajte viac Matthäus sa po piaty raz oženil. Na Slovensku si vzal Rusku

„Rozviedli sme sa už začiatkom roka. Doteraz sa ma na to nik nepýtal a ja som svoje súkromie nikomu nevešal na nos,“ povedal.

S Anastasiou si rekordér v počte štartov za nemeckú reprezentáciu udržiava priateľský vzťah. Ponechá si aj jeho priezvisko.

„Milana sme pripravili na naše rozhodnutie. Chápe, že otec a mame sú už len kamaráti, ktorí sa často stretávajú,“ dodal bývalý reprezentačný kapitán.

Mimochodom, Matthäus je už aj dedkom. Jeho najstaršia dcéra z prvého manželstva Alisa vlani priviedla na svet syna Sama.

Držiteľ Zlatej lopty z roku 1990 sa udržiava vo výbornej forme. Dôkazom sú aj snímky spred niekoľkých dní. S neznámou brunetkou si na nich užíva voľné chvíle na gréckom Mykonose. Pozrite si galériu:

Lothar Matthäus s novou partnerkou na pláži Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Partnerka Lothara Matthäusa na Mykonose.

Podotkol, že sa poznajú len niekoľko týždňov a viac nepovie. V tajnosti drží aj jej meno.

Manželky Lothara Matthäusa

Krajanku Sylviu si vzal v roku 1981, boli spolu 11 rokov. Má s ňou dve dcéry – Alisu (35) a Violu (33). Dva roky po rozvode si vzal švajčiarsku moderátorku Lolitu Morenovú, po piatich rokoch sa manželstvo stroskotalo. Majú spolu syna Lorisa (29). Srbku Marijanu Kostičovú si vzal v novembri 2003, spoznal ju počas pôsobenia v Partizane Belehrad. Rozviedli sa v roku 2008. Nasledovalo manželstvo s ukrajinskou modelkou Kristinou Lilianou Čudinovou (2009 – 2011) a v roku 2014 sa oženil s Anastasiou Klimkovou. V tom čase mal ich syn Milan sedem mesiacov. Rozviedli sa v januári tohto roku.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lothar Matthäus